Show

Komentari 21

Sin Beckhama prodaje oštećenu majicu za gotovo milijun kuna: 'Kao da mu trebaju ti novci'

Sin Beckhama prodaje oštećenu majicu za gotovo milijun kuna: 'Kao da mu trebaju ti novci'

Riječ je o limitiranom izdanju Louisa Vuittona i Supremea iz 2017., a poklonio mu ju je modni dizajner njegovih roditelja, Kim Jones. Nije dugo trebalo da ga zbog vrtoglave cijene 'popljuvaju' na internetu

Sin Victorije (46) i Davida Beckhama (45), Cruz Beckham (15), našao se u središtu pozornosti nakon što je na Instagramu objavio da dizajnersku hudicu prodaje za 110 tisuća funti, odnosno oko 940 tisuća kuna, javljaju strani mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o limitiranom izdanju Louisa Vuittona i Supremea iz 2017., a poklonio mu ju je modni dizajner njegovih roditelja, Kim Jones (47).

- Kim je moj i Davidov veliki prijatelj i nema ništa nevjerojatnije od gledanja njegovih kolekcija. Inspirativna je osoba čija je kreativnost bezgranična i njegovo razumijevanje umjetnosti održava se u svemu što dotakne - ispričala je Victoria 2019.

No čini se kako Cruz ne dijeli majčino mišljenje čim se odlučio riješiti hudice. Nije dugo trebalo da ga zbog vrtoglave cijene 'popljuvaju' na internetu.

- Mogao je napraviti dobrotvornu aukciju. Klinac ju je ionako dobio besplatno... Kao da mu treba još novca - samo su neki od komentara.

Najčitaniji članci