Obavijesti

Show

Komentari 4

Sin Britney Spears ispričat će mamine tajne ako skupi fanove

Sin Britney Spears ispričat će mamine tajne ako skupi fanove
2

Trinaestogodišnjak je ispričao i kako ne zna hoće li Britney više snimati nove pjesme te da je primijetio kako ništa ne radi po tom pitanju nakon što joj je završila turneja iako od glazbe sjajno zarađuje

VIDEO

Nekada jedna od najvećih pop zvijezdi na svijetu, Britney Spears (38) i danas pobuđuje veliki interes javnosti gdje god da se pojavi, iako nije u potpunosti jasno što se događa s njezinom glazbenom karijerom. Prije četiri godine vratila se nakon dulje pauze sa svojim devetim studijskim albumom 'Glory', no navodno razmišlja da ponovno odustane od glazbene karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:08

I dok javnost tapka u mraku, njezin 13-godišnji sin Jayden, kojeg je Britney dobila s bivšim suprugom, plesačem Kevinom Federlineom (41), najavljuje na Instagramu kako će otkriti što se s njom događa i sve mamine tajne u zamjenu za nove pratitelje. Tinejdžer, čini se, ne preza ni pred čim kako bi 'zaradio' nove virtualne fanove i tako postao popularniji. 

2015 Teen Choice Awards - Press Room

- Što se točno događa s mojom majkom? Ispričat ću vam cijelu priču o njoj kada me bude pratilo 5000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britney - objasnio je taktiku Jayden. 

Britney postala slikarica: Imat će i prvu samostalnu izložbu...
Britney postala slikarica: Imat će i prvu samostalnu izložbu...

Trinaestogodišnjak je ispričao i kako ne zna hoće li Britney više snimati nove pjesme te da je primijetio kako ništa ne radi po tom pitanju nakon što joj je završila turneja. Britney mu je, tvrdi njezin sin, rekla kako misli da će možda prestati pjevati, na što je on bio neugodno iznenađen, znajući koliko mu majka zarađuje od glazbe. 

2019 Daytime Beauty Awards - Los Angeles

Britneyin novi dečko, trener Sam Asghari (26) po tinejdžerovom je ukusu, a svog je oca Jayden usporedio s Isusom, a za djeda po majčinoj strani ustvrdio kako nije dobra osoba i da može odmah nestati s lica zemlje. Nedugo nakon nestašnog ispada na Instagramu, profil dječaka je nestao s te društvene mreže.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin