Show

Komentari 87

Sin Ivane Plechinger pao je pod auto: 'Hvala Bogu što ga čuva'

Sin Ivane Plechinger pao je pod auto: 'Hvala Bogu što ga čuva'

Pjevačica i voditeljica ispričala je kako je na njezinog sina, YouTubera Jana Kovačića, u petak na pješačkom prijelazu naletio policijski automobil te ga vukao trideset metara. Nasreću, Jan nije teško ozlijeđen

Život te slomi - da bi te temeljitije izgradio, rekla je Ivana Plechinger (44).

Pjevačica i voditeljica ispričala je kako je njezin sin, YouTuber Jan Kovačić, u petak doživio prometnu nesreću.

- Nekad ti se zaista čitav svijet u sekundi treskom protrese. Jan je mogao otići s ovog svijeta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo ozlijeđen. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio pod vozilom - ispričala je Plechinger.

Zamolila je obožavatelje da ne brinu o tome tko je kriv za nesreću.

- Ni u jednom trenu nije bio životno ugrožen, na hitnoj je - iako poprilično polomljen - nasmijavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operirana noga, doktori su svi vrlo optimistični. Prije operacije brinuo se što će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavijestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu - rekla je voditeljica.

Kaže kako je shvatila da se je nesreća zapravo sreća.

- Radi se o sreći u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako. Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, s osmjehom na licu priča nam kako želi snimiti video u kojem će poručiti svoj djeci kako moraju paziti kad prelaze ulicu, sretan što je živ - istaknula je Plechinger.

Iako je još u bolnici, obožavateljima se obratio i sam Jan.

- Da vas odmah riješim muke, sve je u redu. Živ sam, zdrav sam i "malo" polomljen - našalio se YouTuber.

Istaknuo je da ljudi podcjenjuju brzinu i blizinu automobila što je njega moglo koštati života.

- Hvala svim anđelima što sam još uvijek tu uz vas. Za mene se ne bojte. Izlazim iz bolnice za tjedan dva, hodat ću opet za 2 mjeseca. Ljudi, čuvajte mi se na cesti. Budite stvarno oprezni - poručio je Jan.

 

 

Najčitaniji članci