Obavijesti

Show

Komentari 29

Sjećate li se Nikol Bulat? Živi u Londonu i teško ju je prepoznati

Sjećate li se Nikol Bulat? Živi u Londonu i teško ju je prepoznati
8

Nikol je prije nekoliko mjeseci napravila profil na Instagramu i tamo je sad vrlo aktivna. Na fotografijama koje objavljuje se vidi kako ima puno drukčiji izgled nego što je imala u fazi Feminnema

VIDEO

Nikol Bulat (32) hrvatskoj je javnosti poznata kao bivša pjevačica grupe Feminnem. Poslije žestoke svađe s ostalim članicama grupe, Nikol je pokušala izgraditi solo karijeru. Međutim, to joj nije išlo od ruke.

Nikol se zatim povukla iz javnosti i posvetila studiju prava, a nakon dugo odgađanja u travnju ove godine otvorila je profil na Instagramu.

- Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam zaista uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene - napisala je tad Nikol. 

Na toj društvenoj mreži sad redovito objavljuje fotografije, a u tih nekoliko mjeseci skupila je gotovo deset tisuća pratitelja. Na fotografijama se vidi kako Nikol ima puno drukčiji izgled nego što je imala u fazi Feminnema. Nakon toliko godina teško ju je i prepoznati. 

Nikole je pokazala mnogima, koji dugo nisu čuli za nju, kako sada živi u Londonu i da je zanimaju moda i lifestyle. Iako je partnera dugo skrivala, prošle godine se saznalo kako je u vezi s devet godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem, koji igra za Birmingham.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...