Obavijesti

Show

Komentari 20

Sjećate se klinca iz 'Tko to tamo pjeva'? Sad je vozač autobusa

Sjećate se klinca iz 'Tko to tamo pjeva'? Sad je vozač autobusa
11

Zvijezda filma bio je Nenad Kostić, koji je glumio u filmu kad mu je bilo svega 11 godina. Jedno vrijeme bio je DJ, potom je radio kao policajac, a sad je vozač autobusa

VIDEO

Komedija 'Tko to tamo pjeva', ili u originalu 'Ko to tamo peva', 40 godina nakon premijere ponovno će se prikazati na Filmskom festivalu u Cannesu, na inicijativu producentske kuće 'Centar film', piše srpski N1. Film je režirao Slobodan Šijan, a scenarij je napisao Dušan Kovačević. Film će se prikazati u sklopu programa 'Cannes klasik', koji predstavlja retrospektivu najznačajnijih ostvarenja u povijesti festivala. 

- Vijest me razveselila. Lijepo je kad se najznačajniji filmski festival na svijetu sjeti vašeg filma poslije 40 godina. To znači da će ga vidjeti veći broj pravih ljubitelja filma u svijetu i da film postaje dio jedne prestižne kolekcije Cannesovih otkrića, koju će mlađi gledatelji željeti upoznati - rekao je redatelj Šijan. 

Ova je satirična komedija više puta nagrađivana, a uloge su ostvarili Pavle Vuisić, Aleksandar Berček, Danilo Bata Stojković, Mića Tomić, Dragan Nikolić, Neda Arnerić, Slavko Štimac, Taško Načić, Boro Stjepanović i Nenad Kostić. 'Ko to tamo peva' digitalno se rekonstruirao u odjelu za digitalizaciju i digitalnu rekonstrukciju Jugoslovenske kinoteke. 

YouTube

Zvijezda filma bio je Nenad Kostić (50), koji je glumio u filmu kad mu je bilo svega 11 godina. Za ulogu je tada dobio 1,5 milijuna dinara, što je danas oko 96 tisuća kuna. 

Jedno vrijeme bio je DJ, potom je radio kao policajac, a sad je vozač autobusa. Mnogi ga zafrkavaju pa kažu kako se 'vratio u autobus', a ponekad mu dobacuju 'vozi, Miško'. 

Nenad se sa smiješkom prisjeća scene kad ga je Bata Stojković šamarao, a jednom je bilo toliko jako da su mu suze krenule pa je pobjegao i sakrio se. Filmska ekipa ga je tražila cijeli dan, a kad su ga pronašli rekli su kako ga nikad više neće udariti i darovali mu bombonijeru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...