Show

Komentari 81

Skandal pred finale: Talijani su optužili Uraganke za plagiranje!

Skandal pred finale: Talijani su optužili Uraganke za plagiranje!

U večerašnjem finalu od 21 sat, srpske predstavnice nastupaju pod brojem osam, njihova rastuća popularnost je očito zabrinula Talijane, koji su jedni od glavnih favorita, a nastupaju pod brojem 24

Dok sa svih strana stižu nevjerojatne čestitke i komentari, kako Srbija ove godine ima priliku vratiti natjecanje u svoju zemlju, kao što je to učinila Marija Šerifović (36) s pjesmom 'Molitva' 2007., Talijani tvrde kako Srpkinje imaju plagijat!

POGLEDAJTE VIDEO:

Obožavatelji talijanskog glazbenika Luce Marzane (21), pod umjetničkim imenom Aka 7even, tvrde da je pjesma 'Loco - Loco' plagijat, te da original pripada Talijanu s samo jednim 'Loco' u nazivu pjesmu, prenosi Kurir.

Međutim, Lucina pjesma pojavila se kasnije, nakon što su Uraganke svoju predstavile javnosti. Osim dijela u kojem se govori ram-pam-pam, Srbi nisu primijetili nikakvu sličnost, prenosi Kurir.

Poslušajte obje verzije, pa usporedite:

Talijanska verzija:

U večerašnjem finalu Eurosonga koje počinje u 21 sat, srpske predstavnice nastupaju pod brojem osam, a predstavnici Italije rokeri Maneskin pod brojem 24, s pjesmom 'Zitti E Buoni', koja u prijevodu znači 'Šuti i dobro', također talijanski rokeri su glavni favoriti ovog Eurosonga.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S GRUPOM HURRICANE:

Najčitaniji članci