Opet skandal u Zadruzi: Mama i kćer se tukle i čupale za kosu, Marija i Miljana Kulić | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 28

Skandal u Zadruzi: Mama vukla kćer za kosu jer se htjela seksati

Skandal u Zadruzi: Mama vukla kćer za kosu jer se htjela seksati
6

Nevjerojatno mi je da se stalno svađaju i ne trpe. Zabijaju si nož u leđa svi, a najgore je kad se svađaju i članovi obitelji, pisali su vjerni pratitelji na društvenim mrežama

VIDEO

Ne prestaju drame u kontroverznom srpskom realityju 'Zadruga'. Nakon što su se ovih dana ponovno sukobili bivši ljubavni par Fran Pujas (22) i Paula Hublin (21), ni novogodišnja noć nije mogla proći u miru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa Paule i Monike u Zadruzi

Pokretanje videa...

Svađa Paule i Monike u Zadruzi 00:56

Ovoga puta posvađale su se majka i kćer, Marija i Miljana Kulić. Došlo je do žeštokog okršaja, a sve tijekom novogodišnje zabave. Marija je tijekom noći zavodila i dosađivala muškarcima u kući. Htjela se seksati s Markom Đedovićem. Njezinu majku je to strašno smetalo, ali mislila je da će u jednom trenutku to prestati raditi.

Kad se njezina 'želja' nije ispunila, morala je nešto poduzeti. Pokušavala ju je urazumiti. Ipak, kćer je nije slušala pa kad nije mogla riječima, majka se 'poslužila' rukama i počela kćer čupati za kosu i tući je.

Paula urlala na Frana u Zadruzi: 'Zovite zaštitare, prebit ću ga'
Paula urlala na Frana u Zadruzi: 'Zovite zaštitare, prebit ću ga'

To je trajalo neko vrijeme, a onda su ih zadrugari, ali i osiguranje razdvojili. To nije pokvarilo zabavu, ekipa je nastavila plesati i piti. 

Što se tiče Marije i Miljane, situacija ni nakon svađe nije bila idealna. Majka je cijelu noć pratila svaki Miljanin korak, a ona je od nje bježala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa majke i kćeri 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO