Obavijesti

Show

Komentari 6

Skandali slavnih u 2016.: Neki su opljačkani, neki veslaju goli

Skandali slavnih u 2016.: Neki su opljačkani, neki veslaju goli
1

Burna godina u showbizu je iza nas. Pamtit ćemo je po incidentima zvijezda o kojima se danima pričalo i pisalo. Neki su se bojali za život, a neki su šokirali svojim ponašanjem

VIDEO

Kim opljačkana u Parizu

Godinama je bezbrižno objavljivala selfieje na društvenim mrežama, a onda se odjednom našla usred situacije nalik filmskom scenariju. Kim je sa svojim sestrama došla u Pariz ne bi li pohodila revije Pariškog tjedna mode. Dok su se ostali zabavljali u noćnom klubu, Kardashianka je ostala u luksuznom unajmljenom stanu u centru Pariza. 

Files - Kim Kardashian

Oko 3 sata ujutro, 3. listopada, u Kiminu sobu upadaju petorica maskiranih muškaraca. Uperili su joj pištolj u glavu, zavezali ju te ju odveli u kupaonicu i stavili je u kadu. Razbojnici su ukrali nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna te dva mobitela. Počinitelje policija još nije našla. 

U to vrijeme, njen suprug Kanye West usred koncerta saznaje što se dogodilo te ga prekida. Kim se vraća u Ameriku i povlači se s društvenih mreža. Potresena reality zvijezda nakon svega potražila je stručnu pomoć ne bi li se naučila nositi s traumom. 

Goli Orlando vozi Katy Perry

Glumac i pjevačica nisu se od paparazza mogli sakriti ni na odmoru u Italiji. Fotografiji su tako uhvatili i trenutak kada je, iz nekog razloga, Bloom odlučio skinuti kupaće i provozati Katy na surf dasci kao od 'majke rođen'. 

Obožavateljice glumca za 'fotkama' su poludjele, ali ih je smetala činjenica da su slike izašle u cenzuriranom izdanju.  No ipak, maštu im je zagolicala sjena koja se jasno vidi na Orlandovoj nozi. 

Prema njoj, mnogi su zaključili da je zvijezda 'Pirata s Kariba' obdarena, a 'fotke' su pokrenule cijelu lavinu šala na društvenim mrežama koje su trajale danima. 

Britanski komičari i voditelji David Walliams i Alan Carr te su fotografije odlučili i iskopirati, pa se Carr skinuo poputno gol poput Orlanda, a David je uživao u suncu i valovima poput Katy. 

No Orlandova bivša žena nije bila oduševljena s incidentom pa ga je nazvala i ponudila mu da mu kupi kupaće gaće. 

Holivudski miljenici su zlostavljači?

Iako je godina bila puna slavnih prekida i razvoda, dva su najviše odjeknula u javnosti. Brad Pitt i Angelina Jolie bili su u vezi 10 godina, a u braku dvije. Angelina je, naizgled nenadano, predala papire za razvod sredinom rujna te se odmah 'bacila' na borbu za puno skrbništvo. Brad se iselio iz zajedničke kuće, ali i Angelina. 

Nekoliko dana nakon što je svijet šokirala vijest da se najslavniji holivudski par razvodi, otkriveno je da je protiv Brada pokrenuta istraga zbog zlostavljanja svoje djece.

PA/Pixsell

U javnost je procurilo da se Brad, navodno, tjedan dana prije razvoda napio tijekom leta u privatnom zrakoplovu, na kojem je bila cijela obitelj. Navodno je podivljao i vikao na sina Madoxxa (15), a netko od svjedoka je tvrdio da je na njega namjeravao i nasrnuti. Taj incident, pisali su neki, navodno je bio i razlog zbog kojeg je Angie odlučila ostaviti Brada. 

Kada se saznalo da je Amber Heard u svibnju predala papire za razvod nakon 15 mjeseci braka s Johnnyjem Deppom, nitko nije ni slutio što će uslijediti u idućim danima. Glumica i manekenka optužila je Deppa za bračno nasilje. U javnosti je osvanula s masnicom na oku te je tvrdila da joj je Johnny u lice bacio mobitel usred žestoke svađe. Navodno ju je glumac pokušao i ugušiti jastukom. Amber je objavila i snimku na kojoj Johnny pije vino i urla.

U Deppovu obranu stale su njegove bivše djevojke i njegovi kolege, a Amber se u javnosti aktivirala kao borac za prava zlostavljanih žena. 

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

Grdović se potukao sa suprugom Brankicom

Netom nakon što je pokazao svoju 'nježniju' stranu te zaplakao zbog nagrade na Splitskom festivalu, Grdović se sukobio sa suprugom Brankicom. Svađa je započela jer mu ona nije htjela spremiti juhu kad se vratio s nastupa.

Naguravali su se i onda potukli. Brankica je supruga navodno izudarala štapom, a on je nju izgrebao noktima. Pozvala je policiju, a oboje su zaradili prijave za obiteljsko nasilje. Zadarski pjevač je završio na triježnjenju, a izmjereno mu je 1,8 promila alkohola u krvi. Brankica ga je nakratko napustila i preselila se u svoj stan. 

Zbog incidenta otkazan je njegov koncert u Čakovcu, a aktivisti u Poreču su prosvjedovali zbog njegovog koncerta za Novu godinu. 

Pucalo se na Rozginom koncertu

Pjevačica je u kolovozu pjevala u noćnom klubu Maximus u Kotoru, a pred kraj koncerta počela je pucnjava. Srpski mediji pisali su da je pjevačica jedva izvukla živu glavu.

- Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam što se kasnije zbivalo u publici - objasnila je Jelena Rozga.

Svađa u publici nastala je zbog djevojke, a sukobile su se dvije grupe ljudi. Neki ipak smatraju kako je to bio mafijaški obračun. Crnogorski mediji tvrdili su da je uprava kluba zataškala incident pred novinarima i policijom.

- Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno ozlijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne pokupe metak - rekli su očevici.

Michael Douglas 'izdao' prijatelja Kilmera

Val Kilmer (56) u posljednje dvije godine nekoliko je puta bio u bolnici zbog problema s grlom, ali dosad je svaki put demantirao da se bori s rakom. U listopadu ga je 'izdao' prijatelj Michael Douglas (72) koji je tijekom intervjua s Jonathanom Rossom u Londonu rekao kako bivši Batman ima istu bolest koju su i njemu dijagnosticirali prije šest godina.

- Val je divna osoba koja se bori s točno istom bolesti koju sam i ja imao i situacija ne izgleda dobro po njega. On je u mojim molitvama. To je razlog zašto ga u posljednje vrijeme niste puno viđali - rekao je Douglas u intervjuu.

Kilmer se oglasio nekoliko dana kasnije te je rekao da 'Michael nije dobro obaviješten'. Bez obzira na glumčevo demantiranje, tabloidi iz tjedna u tjedan pišu da je Kilmer u 'kritičnom' stanju te da izgleda vrlo bolesno. 

Svjetski poznati glumac je vođa pedofilskog lanca

Radar Online, koji je prvi pisao i o neimenovanoj HIV pozitivnoj zvijezdi za koju se saznalo da je Charlie Sheen (51), u rujnu je objavio članak u kojem tvrdi da je svjetski poznati glumac zlostavljač, pedofil i vođa golemog pedofilskog lanca u Hollywoodu. 

Tabloid je, tvrdi, otkrio tko je zlostavljao zvijezdu 'Izgubljenih dječaka', Coreyja Haima. Tinejdžerska zvijezda bila je godinama žrtva neimenovanog pedofila. Navodno ga je pokušao i otkriti policiji, no oni nisu reagirali. Haim je umro od posljedica predoziranja 2010. godine u 39. godini. 

Njegov prijatelj i kolega, koji se također proslavio kao dječak, Corey Feldman je isto bio žrtva zlostavljanja, a o tome često progovara u javnosti. Ime zlostavljača, kaže, ne smije reći zbog kalifornijskog zakona jer su njihovi slučajevi odavno pod zastarom. 

Nepoznati glumac, kazao je Feldman, poziva mlade dječake na holivudske tulume te ih tamo, zajedno sa svojim kolegama, seksualno iskorištava. Već desetljećima vodi dvostruki života, a ujedno je i vođa velikog, organiziranog pedofilskog lanca

Radar Online je do njegovog identiteta došao nakon četiri godine istrage koja je, napisali su, otkrila 'gnjusne tajne showbiza'. Ime, do sada, nisu otkrili. 

Karleuša Hrvate nazvala 'fašistima'

Srpska pjevačica često komentira društvene i političke teme, bez 'filtera'. Na njenoj tapeti tako su se 14. prosinca našli i Hrvati. 

- Volim kad nam Hrvatska dijeli lekcije o tretmanu nacionalnih manjina dok tamo masovno lome ćirilične table. Slatki mali fašisti, bući bući bu - napisala je Karleuša u uvredljivoj objavi. 

Instagram

Nekoliko dana prije toga, gostovala je na Face TV-u kod Senada Hadžifejzovića, a jedna njena izjava izazvala je, opet, bijes kod mnogih.

- Svi mi na ovim prostorima smo glasili za divne ljude, za domaćine, za prijateljski nastrojene prema svima, pa čak i prema Nijemcima kada ih oborimo u Drugom svjetskom ratu, mi gledamo da ih spasimo. Nama, ustvari, treba jedan novi poredak, novi vođa, a možda i Treći svjetski rat, pa da krene sve od nule - rekla je Karleuša.

Bjelorus gol s vukovima

Ivan Saša, čije je pravo ime Aleksandar Ivanov, predstavljao je Bjelorusiju na Eurosongu u Stockholmu s pjesmom 'Help You Fly'. Nešto više od mjesec dana prije samog natjecanja, Bjelorus je potaknuo neviđeno zanimanje za svoj nastup. 

Pjevač je objavio da namjerava nastupati 'kao od majke rođen', okružen pravim, živim vukovima ne bi li bolje dočarao svoju pjesmu koja govori o slobodi. 

Ivan se na kraju na pozornici pojavio ipak odjeven te nije uspio 'dogurati' do finala, iako je njegova pjesma čak zadobila i vojsku obožavatelja. 

Marina pred kamerama varala i ostavila zaručnika

Manekenka Marina Raguž (27) u reality showu Big Brother pala na čari bivšeg nogometaša Romana Obilinovića (36). U rađanju nove ljubavi ne bi bilo ničeg spornog da atraktivnu plavušu u vanjskom svijetu nije čekao zaručnik Saša Muhek (29). Priznao je kako mu nije svejedno gledati Marinu pod plahtama s drugim muškarcem.

Ubrzo se javio još jedan nogometaš, Perica Čabraja, koji je tvrdio da je Marina imala aferu s njim kada je bila zaručena s Muhekom.

Saša Muhek zahvalio je Perici i 'Big Brotheru' što su mu otvorili oči. Kada je ušao u Big Brother kuću optužio je Marinu za preljub, a ona je planirala 'izgladiti stvari' kada sve završi.

No po izlasku iz showa, pobjednik Romano je Marinu zaprosio pred svima. Ona ga je hladno odbila, no ubrzo se predomislila i otišla s njim u Split gdje su iznajmili stan. Kasnije je otkrila da je sa Sašom 'sve riješila' te da mu se više ne želi vratiti. 

Grubnićeva afera 'Photoshop'

Početkom godine, bivši 'Modni Mačak' upao je u 'probleme' zbog fotografija na svom Instagramu. Naime neki su zamijetili da stilist na fotografijama na kojima putuje po svjetskim destinacijama izgleda umetnuto, što je pokrenulo cijelu lavinu 'istraživača'. 

Marko je uhvaćen u nekoliko krađi tuđih fotografija, na što je rekao da 'nije znao da radi nešto loše'. Između ostalog, ukrao je i crtež portugalskog umjetnika, uredio ga te tvrdio da je umjetnik za njega napravio portet, što je i sam autor demantirao. Objavio je i tuđe 'fotke' snimane iz zraka, a originalni autori čak su mu prijetili tužbom.  

Instagram

Grubnić se tako, naizgled, digitalno dodao na nekoliko fotografija u gradove poput Dubaija i New Yorka. Stilist je tada tvrdio da se radi tek o specifičnom filteru kojeg koristi i zbog kojeg mu cijeli Instagram izgleda poput slikovnice.

Markova 'afera' pokrenula je i cijeli niz memeova koji su tjednima kružili internetom. 

'Otmica' Nine Morić

Sredinom kolovoza Nina Morić (40) zabrinula je majku svog dečka Luigija (28) koja danima nije mogla doći do svog sina i manekenke. Zabrinuta Loredana Fiorentino obratila se za pomoć korisnicima Facebooka.

Zamolila je da joj se javi netko tko ima informacije o paru, a na društvenim mrežama ubrzo se pojavio hešteg #whereisninamoric. Nina se oglasila i objavila uznemirujući video u kojem sjedi na stolcu vezanih ruku u tamnoj prostoriji. Fanovima je poručila da je dobro i nakon toga objavila ljutiti status.

- Čovjek napravi video u kojem govori da je dobro, a vi umjesto da mi zahvalite (jer u trenutku kad sam snimila video, sve su osobe koje mi znače, pa i moj sin, bile sa mnom), jer nisam bila dužna to napraviti, zbog dvije ruke iza leđa, što radim uvijek, pretpostavljate da se radi o otmici. I onda sam ja luda, a ne vi? - napisala je, a nakon nekoliko dana se ispričala zbog svojih reakcija.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško