Show

Komentari 9

Skandalozna Blac pozirala bez grudnjaka: 'Modna katastrofa'

Skandalozna Blac pozirala bez grudnjaka: 'Modna katastrofa'

Odjenula je crnu dugu haljinu s plavim detaljima na rukavima, koja je istaknula njezin dekolte i istetovirane noge. Chyna, inače bivša djevojka Roba Kardashiana, fanove je šokirala 'zamrznutim' licem...

Niti jedno pojavljivanje reperice Blac Chyne (31), koja je poznata po brojnim skandalima u javnosti, ne može proći bez dekoltiranog izdanja. I na 92. dodjeli Oscara u Los Angelesu u prvi plan je stavila svoje operirane grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Odjenula je crnu dugu haljinu s plavim detaljima na rukavima, koja je istaknula njezin dekolte i istetovirane noge. Chyna, inače bivša djevojka Roba Kardashiana, među prvima je stigla na dodjelu u Dolby Theatre. 

Nije puno prošlo da su se strani mediji raspisali o njezinom pojavljivanju na crvenom tepihu. Ali nije ih oduševila. Kako piše Daily Mail, iako se nisu još pojavile sve zvijezde koje trebaju, Blac Chyna je već dospjela na listu najgore odjevenih na dodjeli Oscara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Modna katastrofa. Izgleda bizarno i pokazala je previše kože za ovako prestižnu dodjelu nagrada - piše u komentarima na stranim portalima. Također, dotaknuli su se njezina lica te komentirali kako je pretjerala s operacijama jer izgleda 'zamrznuto'. 

Također, ne zna se razlog zbog kojeg se pojavila na dodjelu jer nije nominirana niti u jednoj kategoriji i nije prezenterica. 

Reperica je trenutačno u sudskoj borbi s Kardashianom u vezi skrbništva nad kćeri Dream (3).

Rob želi da dijete pripadne njemu jer mu se ne sviđa koliko Blac Chyna vremena troši na partijanje te tako smatra da zanemaruje djevojčicu. 

- Njezini prioriteti nisu najbolji za Dream. Rob želi da djevojčica provodi vremena s majkom, ali trenutačno je očito da joj njegova obitelj može pružiti bolji dom nego Chyna - rekao je prijatelj Kardashiana. 

Najčitaniji članci