Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Siniša Škarica pokazao čuvenu kasetu iz pjesama Daleke obale

U zagrebačkom kultnom kafiću i okupljalištu rokera, Hard Placeu, Daleka Obala bez Marijana Bana sinoć je zasvirala na bini nakon 18 godina, a večer je uveličao Siniša Škarica donijevši sa sobom zanimljiv suvenir

Foto: Pixsell/kolaž
2 komentara

'Tih smo godina slušali Džonija i svi smo nešto pokušavali, snimke smo pravili, nosili Škarici, praznih se ruku vraćali', pjeva Marijan Ban (56) u hitu Daleke Obale '80-e'. Iako pjesma sugerira kako bend nije imao uspjeha kod tadašnjeg urednika Jugotona Siniše Škarice (73), on je kasetu ipak sačuvao te pokazao na promociji box seta i vinila 999 benda.

Zagreb: Promocija BOX-seta i vinila 999  benda Daleka obala | Autor: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U zagrebačkom kultnom kafiću i okupljalištu rokera, Hard Placeu, Daleka Obala bez Marijana Bana sinoć je zasvirala na bini nakon 18 godina, a nostalgična večer u svima je probudila sjećanja na sad već davnu dekadu. 

- Spontano smo se okupili, tako je kod nas uvijek najbolje bilo, ne kad bi nas drugi spajali - rekao nam je nedavno Boris Hrepić Hrepa (56), nakon što je basist Daleke obale objavio fotografiju s BanomZoranom Ukićem (57) i Jadranom Vuškovićem (59).

Foto: PIXSELL

Skupina je to prijatelja koji su 1985. osnovali 'Daleku obalu', a prije 19 godina popularni se bend 'ugasio'.

SINIŠA ŠKARICA: 'I telefonski imenik bi glasom pretvorio u vrhunski doživljaj'

- Viđali smo se mi, ali ne svi zajedno. Trebalo nam je 18 godina da opet budemo svi na okupu, to nismo bili od 2001. - objasnio je Hrepa.

Zagreb: Promocija BOX-seta i vinila 999  benda Daleka obala | Autor: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

On, Ukić i Vušković u Splitu su imali probe. U Zagrebu su u utorak imali promociju pa su zato malo 'trenirali'. Naravno, nije moglo proći da se ne jave prijatelju Banu, no o ponovnom okupljanju benda nisu razgovarali. Samo su uživali prisjećajući se starih anegdota.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message