Obavijesti

Show

Komentari 8

Škugor snimio spot za 'Zlato moje', slučajno se opio na setu

Škugor snimio spot za 'Zlato moje', slučajno se opio na setu
1

U svom rodnom Šibeniku Marko Škugor snimio je spot za pjesmu 'Zlato moje' kojom je na nastupima oduševljavao publiku

VIDEO

Djevojku za kojom u pjesmi pati, u spotu je utjelovila Marijeta Plenča koja se u opuštenoj atmosferi brzo snašla i odlično odradila posao iako joj je ovo tek prvi takav angažman.

Snimanje u režiji Željka Petreša proteklo je u izvrsnoj atmosferi, a Markovo pjevanje povremeno je prekidao glasan smijeh, jer su se Marijeta i Marko slučajno uspjeli i malo opiti.

- Za potrebe nekoliko scena pili smo crno vino, a kako smo snimali cijelo poslijepodne, valjda nam je vino malo udarilo u glavu, pa smo se neprestano smijali, kazao je Marko.

Kameni zidovi bara u kojem su snimali, ribarske mreže i kvalitetno vino pomogli su dočarati dalmatinski duh pjesme koju je u originalu otpjevao Vinko Coce.

Marku je 'Zlato moje' peti samostalni singl i odličan nastavak uspjeha koji je započeo sa pjesmom 'Dalmatinska vilo' koja je čak osam tjedana bila među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj prema Institutu hrvatske glazbe. 

Kad uspije uloviti slobodnog vremena, Marko uživa u ljepotama svoga grada i raduje se ljetu kada će se prijatelji opet početi okupljati na plaži.

- U Šibeniku je vrijeme prekrasno, jedva smo ga dočekali. A kroz par tjedana mogli bi baciti i 'banjadu' na prelijepoj gradskoj plaži Banj, kazao je Marko, trenutno naš najbolji tenor koji još puno toga dobrog sprema svojoj publici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin