Obavijesti

Show

Komentari 3

Slađana želi biti muško i vodila bi ljubav s Josipom

Slađana želi biti muško i vodila bi ljubav s Josipom
6

Slađa je na krevetu uživala u društvu muškaraca. U krevet su joj uskočili Svizac, Neno i Davorin. Jelena je najgora kuharica, a Rafo i Ivana najbolji

VIDEO

Slađa je izjavila kako voli žene i sve bi dala da može biti muško. Svizac se odmah nadovezao dobacivši kako bi Slađa najvjerojatnije muškarac htjela biti samo zbog seksa.
- Da sam muško i da sam ušla ovdje, sve do jedna bi bila moja - rekla je Slađa.
- Mene si preskočila - požalila se Josipa. Slađa joj je odgovorila da bi s njom vodila ljubav. Navečer su farmeri imali tulum u spavaonici. Slađa je ležala na krevetu sa Sviscem kad ih je primijetio Neno, koji nije dugo oklijevao prije nego se bacio na krevet. Slađi novonastala situacija nije smetala. U jednom trenutku Jura je krenuo prema trojcu, ali je ipak odustao. U krevet se ubacio i Davorin, a Slađa je ostala pokrivena dečkima.

JELENA NAJGORA KUHARICA
Počelo je natjecanje za najfarmera. Prvo je na redu bilo kuhanje. Gospođa Pepica iz kulturno-umjetničkog društva predsjedala je žirijem, a druga dva člana bili su Drele i gazda Alen. U kuhanju, Rafo i Ivana imali su po 26 bodova i podijelili prvo mjesto. Dvina je bila druga, a Jelena treća. Rafo je sve iznenadio svojim plasmanom, a Jeleni je  bilo malo krivo kada je proglašena najgorom kuharicom.


DVINA MISLI KAKO JE LUPINO KRIV ZA TUČNJAVU
Josipa je započela priču prisjećajući se svog duela s Aleksandrom i rekla da joj je u tom trenutku već bilo dosta svega i da je željela ići kući. Yo je u jednome trenutku pitala Dvinu tko je započeo tuču u areni, Stipe ili Lupino, na što je Dvina postala neodređena. Izjavila je da ne zna, ali misli da je to bio Lupino, koji nije Stipu prvi lupio nego ga je dodirnuo, to jest gurnuo i tu je započeo fizički sukob.

STRAŠILO U SOBI
Sve je bilo tiho i izgledalo je kako svi farmeri snivaju dubokim snom. Iz mraka su se u sobu došuljale dvije osobe. Bili su to Neno i Davorin. Odlučili su farmerima prirediti iznenađenje za jutro. Nosili su strašilo iz polja koje su objesili o centralnu gredu u spavaonici. Nešto im je ipak ispalo na pod pa su probudili ostale.
- Ma vi niste normalni, baš sam bila zaspala - žalila se Nataša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin