Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Slatka gesta: Hauser je Jeleni Rozgi poklonio psa koji pjeva

Osim poslovnih uspjeha, lijepa Jelena Rozga ove je godine imala još razloga za zadovoljstvo. Naime, splitska pjevačica zaljubila se u violončelista Stjepana Hausera.

PRfotografije
Foto: PRfotografije
46 komentara

Da je Stjepan pažljiv prema Jeleni pokazuje i slatka gesta. Hauser je svojoj odabranici izabrao malenog bijelog psa koji pjeva njezinu pjesmu 'Razmažena'. 

Poznata splitska pjevačica nije krila oduševljenje te je poželjela još jednu lijepu godinu sa svojim dečkom. Našalila se kako je to njihov prvi kućni ljubimac te ujedno i novi član obitelji.

U sklopu zagrebačkog 'Štikleca' u samom centru grada u Gajevoj ulici, novinarka Nives Polovina Barun otvorila je jedno toplo mjesto za izlaske pod nazivom 'Kod kućice'. Ondje nudi pravu božićnu čaroliju u što su se uvjerili mnogi poznati koji uživaju u Adventu u Zagrebu. Tako su Kućicu obišli Toni Cetinski i njegova Dubravka, Matija Vuica, Amar Bukvić, Lana Klingor, Tihana Haparin Zalepugin, Boris Đurđević i brojni drugi. 

Svi oni raduju se Božiću i darovima koje će pokloniti najmilijima, ali su ispod bora poželjeli pronaći i nešto za sebe. Na božićnom štriku ‘Kod kućice’ može se ostaviti  želja, a možda baš vaša bude jedna od tri najoriginalnije koje će Djed Božićnjak ispuniti jer će on od sutra pomno promatrati sve što se događa 'Kod kućice'. 

Upravo je ta ideja privukla sve generacije, koji ondje ostavljaju svoje želje. U 20 dana skupljeno je preko 200 papirića sa željama koje vise na božićnom štriku, a tko je od poznatih što napisao. ostat će tajna. 

Naši partneri pišu
Message