Obavijesti

Show

Komentari 23

Slaven Bilić već godinama poznaje Ivanu Đeldum?

Slaven Bilić već godinama poznaje Ivanu Đeldum?
3

Studentica turizma Ivana Đeldum već je navodno prekidala sa Slavenom zbog bivšeg dečka. Šuška se kako bi njezina obitelj htjela da se vrati njemu

VIDEO

Tajanstvena brineta s kojom se Slaven Bilić u petak ljubio na riječkom autobusnom kolodvoru je Ivana Đeldum, apsolventica Fakulteta za hotelski i turistički menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. U Rijeci je unajmila podstanarski stan, a navodno je ondje zaposlena u turističkoj agenciji. Priča se da je Ivanu i Slavena još prije dvije godine, dok je on još bio u braku s Adrijanom, upoznao Robert Prosinečki, koji u Malinskoj ima vikendicu i njezin je prijatelj. Ivana i Slaven navodno su prekinuli na proljeće zbog njezina bivšeg dečka kojem se vratila.
Romansu s izbornikom je navodno obnovila krajem ljeta. Ivanini roditelji, pričaju poznanici, nisu odveć sretni njenim izborom. Navodno im smeta što je izabrala rastavljenog, a ne žele ni da im kći uz njega postane javna osoba. Isto tako, obožavaju njezina bivšeg dečka. Mještani Svetog Vida, gdje živi Ivanina obitelj, pričaju da se i lani kod njih pričalo da je Ivana s izbornikom.
Isto tako se pričalo i da su nekoliko puta prekidali. No Bilića i Ivanu nisu nikad vidjeli zajedno.
Bilić je jučer, tvrdi naš čitatelj Giovanni Jakovac, s Ivanom ispijao kavu u riječkom kafiću Sveti Vid.
- Sjedili su pola sata. Nisu se ni grlili ni ljubili. Ponašali su se prijateljski. On je platio kavu, a ona ga je čekala ispred kafića - kaže.

IVANINI RODITELJI PROTIVE SE VEZI?
Vrata obiteljskog doma Đeldumovih, u mjestu Sveti Vid na otoku Krku, otvorila je Ivanina mlađa sestra. Nije htjela ni potvrditi ni demantirati da joj sestra hoda s hrvatskim nogometnim izbornikom i našim najpoželjnijim ženikom.
- Nemam komentara - rekla je sestra i dodala da Ivana već godinama živi i radi u Rijeci.


BIVŠA ŽENA ZA VEZU SAZNALA IZ NOVINA?
Bivša Bilićeva supruga Adrijana, s kojom je 14 godina bio u braku, navodno nije znala da on ponovno ljubi. Kako doznajemo, za novu ljubav bivšeg supruga doznala je iz novina. Navodno je u šoku. Adrijana (33), asistentica na Pravnom fakultetu u Splitu, i Slaven (40) razveli su se lani u listopadu bez velike medijske pompe. Imaju dvoje djece, 11-godišnjeg sina Lea i četverogodišnju kćer Alani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin