Obavijesti

Show

Komentari 35

Slaviša je čovjek-struja: 'Moja žena ima električni orgazam'

Slaviša je čovjek-struja: 'Moja žena ima električni orgazam'
6

Rekli su mi u Japanu da bi čovjeka poput mene imali pod nacionalnom zaštitom. A fenomen sam jer nemam dva sloja kože i znojne žlijezde, kaže Slaviša zvan Biba Struja, kandidat Supertalenta

VIDEO

Prvi put mi nije bilo ugodno zbog treme. Prolaze me lagani trnci, a cipele se sprže. Na 100.000 volti ću se priključiti i u ‘Supertalentu’, neka Zagreb sijeva, najavio je Slaviša Pajkić (61). Poznatiji pod nadimkom Biba Struja nekoliko je puta ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kad se “priključivao” na jake voltaže. Neobični talent otkrio je u srednjoj školi, kad je učio za bravara, a kolegu iz razreda na praksi je stresla struja.

biba struja

- Počeo se tresti, nije mi bilo jasno. Pa sam ja probao i nije mi bilo ništa, rekao sam mu da laže i da me ne zafrkava. Onda je došao još jedan kolega te je njega isto počelo tresti - otkrio nam je Biba i nastavio.

- Onda sam uzeo elektrode, stavio ih u utičnicu i ništa mi nije bilo. Uzeo sam žarulju i počela je svijetliti. Taman su naišla ona dvojica kolega i kad su to vidjeli, počeli su bježati. Rođen je u selu Poljane, u blizini Požarevca. Okolini nije bilo lako prihvatiti njegov talent.

biba struja

- Tad ne, ali danas je lakše. Biba je, inače, obiteljski nadimak, a meni nadošla i struja. Pa tamo da pitate za Slavišu Pajkića, nitko ne bi imao pojma tko je to, ali Biba struja, to je već druga priča - kaže. Vodili su ga i u Japan kako bi istražili njegov fenomen.

- Rekli su mi da bi čovjeka poput mene imali pod nacionalnom zaštitom. A fenomen sam jer nemam dva sloja kože i znojne žlijezde. Zbog toga mi problem predstavlja vrućina. Kad je pakleno, ne izlazim, osim u mokroj majici. Njegova sposobnost ima i dobrih strana. Uglavnom profitira supruga jer račune za struju ne trebaju, ali nije to sve.

biba struja

- Što ću plaćati struju kad sam ja struja? Ima jedna stvar u kojoj uživa supruga, a to je električni orgazam - našalio se Biba. Nakon srednje škole otišao je u Njemačku, u kojoj je puno nastupao sa svojim “točkama”. Vratio se u Požarevac, u kojemu je strujnim umijećem liječio oboljele od artritisa. S roštiljem nema problema.

- Ja sam najbrži roštilj, za desetak sekundi kod mene je sve gotovo. Testirali su u Njemačkoj mikrovalnu, brener i kuhalo. Bio sam najbrži - rekao je Biba te otkrio da kobasice koje u rukama ispeče i nisu baš najukusnije.

biba struja

- Pogotovo imaju čudan miris ako su malo previše masne. Biba ne bi bio Struja da u mladosti nije sposobnosti koristio za razne nepodopštine, pogotovo prilikom rukovanja s drugima.

- Odustao sam jer su me ljudi upozorili da neki imaju slabo srce ili druge probleme - kaže nam za kraj.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga
PRATITE UŽIVO

Švicarska pobjednik Eurosonga

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu