Obavijesti

Show

Komentari 8

Slavko i Gabriela: Ponekad se svađamo, ali se brzo pomirimo

Slavko i Gabriela: Ponekad se svađamo, ali se brzo pomirimo
8

Perfekcionisti Sobinu bio je san nastupati u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a Gabriela više ne pleše profesionalno, nego uživa u podučavanju. Odlično se slažu, a Slavko brzo uči plesne korake

VIDEO

Ne bih rekla da smo mi miljenici. Dobro radimo svoj posao i publika je to valjda prepoznala, rekli su nam Gabriela Pilić i Slavko Sobin (34), koji iz nedjelje u nedjelju osvajaju plesni podij u zabavnom showu 'Ples sa zvijezdama'.

U ovih nekoliko tjedana glumac i njegova mentorica postali su bliski, a jedno za drugo imaju samo riječi hvale. Ipak, ponekad se dogodi mala svađa, ali brzo se 'zakopaju ratne sjekire'.

- Slavko je talentiran. Užasno brzo uči. Jako dobro razumije što pričam. Super nam ide, osim što se ponekad zakačimo, ali ne zbog koraka - priznala je Gabriela i dodala kako više ne pleše profesionalno, nego uživa u podučavanju parova i djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već nakon prve emisije ovaj plesni par pokazao se kao jedan od najpotencijalnijih, a u samom su vrhu, barem kad su u pitanju ocjene žirija.

Zagreb: Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama

- Svaki put smo u vrhu. Nismo imali nikad takvu oscilaciju da smo pali na dno ljestvice. To je doista težak zadatak koji on super ispunjava. Dobivali smo nekad i malo lošije ocjene. Jednom ples odlično ‘legne’, a drugi put nastup bude malo lošiji. To je normalno - otkrila je Gabriela. Par je dodao i kako nikad nije pogledao reprizu emisije, ali redovito gledaju svoj nastup na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Iza pozornice parovi, kako kaže Sobin, još nisu otvorili kladionicu niti raspravljali o potencijalnom pobjedniku. Ne razmišljaju o pobjedi, ali ni o tremi. Imaju samo jedno pravilo, a to je da uživaju na plesnom podiju.

- U zadnje dvije emisije nekako sam se prepustio uživanju. Sad smo u toj fazi natjecanja kad nam svaki ples može biti zadnji koji plešemo. Ne pada mi napamet da potrošim te dvije minute na razmišljanje hoću li pasti ili kakvu ću ocjenu dobiti - zaključio je Sobin, koji s mentoricom sprema pravu plesnu poslasticu za iduću emisiju.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu