Show

Komentari 21

Slavko je zamišljeno piljio u Capricein duboki dekolte

Slavko je zamišljeno piljio u Capricein duboki dekolte

Severina je manekenku bujnih grudi samo mirno mjerkala. Slavko sa svoje zaručnice nije skidao ruke, ali pogled mu je ipak zapeo negdje drugdje

Posljednjeg dana Dubrovnik Film Meetinga projekcija filma “Invictus” bila je na Stradunu. Crvenim tepihom prošetale su mnogobrojne zvijezde, među njima i bivša američka manekenka Caprice Bourret (38) te glavni glumac filma Morgan Freeman (73). Caprice je privlačila pozornost provokativnim dekolteom. U haljini duboka izreza izbacila je grudi, pa su mnogi komentirali kako će joj ispasti. Severina, koja je crvenim tepihom prošetala sa zaručnikom Slavkom Šainovićem, nosila je svilenu haljinu. Iako nije skidao ruke s pjevačice, nije mogao odoljeti da ne odmjeri bujnu Caprice. S njom se čak rukovao, a Seve ju je samo mjerkala. Manekenku film nije pretjerano zanimao. Usred projekcije otišla je s prijateljicom na večeru. Potom je tulumarila na Karaki, brodu kojim su se gosti filmskog festivala provozali lukom. Severina je sa zaručnikom samo svratila do Karake, a poslije su otišli na večeru.
Freeman, kao ni prethodnog dana, nije bio raspoložen za izlaske. Nakon šetnje crvenim tepihom otišao je natrag u vilu Agavu, u kojoj noćenje stoji 7000 eura. Kaže da ga je Dubrovnik oduševio.
- Iskoristit ću frazu Arnolda Schwarzeneggera. ‘I’ll be back!’ - rekao je glumac. Otkako je u nedjelju došao u Hrvatsku, nije izlazio iz vile. Samo je rekao da želi zaploviti dubrovačkim akvatorijem, pa ga je predsjednik uprave Adriatic Luxury Hotels Goran Štrok provozao svojom jahtom.

Najčitaniji članci