Show

Komentari 26

Slavlje u obitelji Tijan: Kćeri (2) pripremili raskošan rođendan

Slavlje u obitelji Tijan: Kćeri (2) pripremili raskošan rođendan

Par koji se upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu' sada je u sretnom braku te su ponosni roditelji dvoje djece. Valentina i Vatroslav nedavno su dobili sinčića, a kćerkica Viktorija im je proslavila drugi rođendan

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42), par iz 'Ljubavi na selu', prošlog su mjeseca dobili drugo dijete. Njihov sinčić Vito rodio se baš na Vatroslavov rođendan. Par je u sretnom braku, a nakon rođenja sina, ponovno imaju razloga za slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije Vita dobili su kćerkicu Viktoriju koja je napunila dvije godine, a ponosni mama i tata priredili su joj slavlje.

Tema proslave je bila Mickey i Minnie Mouse, a osim balona u obliku Mickeyja, Viktorija je dobila i plišanu igračku Minnie i tortu u obliku Minnie.

Valentina je fotografije s proslave rođendana objavila na Instagramu. 

- Što bi se moglo bolje dogoditi od proslave tvog drugog rođendana? Ništa! Uživat ćemo s tobom u potpunosti i pamtiti svaki detalj da bismo ti ga kasnije prepričali kad porasteš! Ti si slatka. Ti si neodoljiva. I želim ti najljepši dan. Sretan ti tvoj 2. rođendan, princezo mamina! - napisala je Tijan, a čestitkama malenoj Viktoriji pridružili su se njezini pratitelji na društvenoj mreži. 

Osim torte, Viktorija je dobila i puno ostalih kolačića i buketić s čokoladicama. 

 

Najčitaniji članci