Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Slavni glumac spasio DiCapriju život: 'Ostao bi bez kisika...'

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronioc svojom procjenom spasio DiCapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen češće nego li je to preporučljivo

Foto: Pixsell/kolaž
12 komentara

Edward Norton (50) i Leonardo DiCaprio (45) godinama su dobri prijatelji, a prije desetak zajedno su i snimali Leonardov dokumentarni film o klimatskim promjenama, oko kojih je Oskarovac već dugo veoma angažiran. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Norton je u nedavnom intervju ispričao kako su Leova ljubav prema prirodi i želja za istraživanjem umalo bile fatalne. 

- Bili smo na Galapagosu i ronili s oceanografkinjom.Znali smo da je Leonardo lud za životinjama i da ima tu neku dječju strast u sebi. U tom je trenutku ispod nas prošlo jato morskih golubova, a ja sam vidio kakav mu se izraz pojavio na licu. Krenuo je za ribama, a ja odmah za njim jer sam znao da će ostati bez kisika, a to se ubrzo i dogodilo - objasnio je. 

LEO ODUŠEVLJEN AKTIVISTICOM DiCaprio pozirao s Gretom: 'Ona je vođa našeg vremena'

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronilac svojom procjenom spasio DiCapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen češće nego li je to preporučljivo. 

German premiere of 'Once Upon A Time in ... Hollywood' | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

DiCaprio je otkrio kako je već tri puta gotovo poginuo. Jednom je prilikom njegov avion morao prisilno sletjeti jer mu je eksplodiralo krilo, našao se oči u oči s morskim psom, a treći put je imao problema s padobranom prilikom iskakanja iz aviona. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message