Show

Komentari 47

Goran Grgić udomio je psa: Fridu sada bezgranično vole

Goran Grgić udomio je psa: Fridu sada bezgranično vole

Goran Grgić, njegova supruga Ivana te djeca Fran (22), Katarina (19) i Lovro (12) preko noći su našli šestog člana obitelji – veselu mješanku Fridu...

Kad smo doma postigli konsenzus o tomu da ćemo nabaviti psa, nismo ni razmišljali o tomu hoćemo li ga udomiti ili kupiti. Moja se kćer odmah bacila na traženje i već idućeg dana stigla nam je Frida. A sad nam je kristalno jasno da s udomljavanjem nismo pogriješili – rekao je glumac Goran Grgić (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

U obitelj Grgić kujica Frida stigla je s tek nekoliko tjedana. Osim što je Goran svaki dan počeo odlaziti u šetnje, cijela obitelj se spontano i brzo priviknula na promjene u svojoj svakodnevici.

Čim smo ju udomil,i umrežili smo se na mobitelu i nas petero smo se svaki dan dopisivali o Fridi. Isprva smo si tipkali samo o njoj, a sad si u toj grupi pišemo naše svakodnevne stvari. Iz te perspektive nas je Frida apsolutno zbližila – rekla je Katarina, Goranova kći.

Kujicu su brzo naučili naredbama pa Frida sjeda i liježe tek na uzvik nekoga od svojih gazdi. Najviše se voli igrati u dvorištu, no posebno se razveseli kad se netko od Grgićevih dohvati povodca. Tada Frida maše repom jer zna da je vrijeme za odlazak u park. - Voli se igrati s drugim psima, trči livadom i ponekad mi se čini da je nezaustavljiva – ispričao je glumac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od svih pravila koje Frida još mora savladati, budući da je pas star tek nekoliko mjeseci, je ono o hrani. Naime, interno obiteljsko pravilo je da joj se daje sključivo hrana za pse. Zasad se Goran pokazao najslabijom i najpopustljivijom karikom.

- Odlučili smo da će jesti samo pseću hranu no Frida čini sve što je u njezinoj moći da se to izbjegne. Proniknula je da sam ja popustljiv pa pokušava doći do poslastica kojima se i mi častimo – rekao je Grgić.

Najčitaniji članci