Obavijesti

Show

Komentari 37

Slavni Hrvati: Autogram Mire Furlan najskuplji je na eBayu

Slavni Hrvati: Autogram Mire Furlan najskuplji je na eBayu
5

AUTOGRAM, MOLIM Ako želite imati potpisanu fotografiju naših glumaca koji su u inozemstvu izgradili karijeru, za to ćete morati izdvojiti između 500 i 900 kuna

VIDEO

Kolekcionari su uvjereni da će im se investicija jednom višestruko isplatiti pa na eBayu, osim holivudskih zvijezda, kupuju i potpisane fotografije domaćih glumaca.

Najskuplji potpis ima Mira Furlan (58) koju su obožavatelji znanstvene fantastike zavoljeli u seriji “Babylon 5” u kojoj je glumila ambasadoricu Delenn. Fotografiju koju je Mira potpisala na ZF sajmu u SAD-u obožavatelj sad prodaje na eBayu za 825 kuna. Njezina fotografija je ujedno i najtraženija, a fanovi još imaju vremena licitirati.

Nakon Mire najskuplji je Rade Šerbedžija (67) kao čarobnjak u filmu “Harry Potter i darovi smrti”. Na eBayu se nudi nekoliko njegovih fotografija iz različitih filmova, no najskuplja je upravo ova u kostimu Gregorovicha, majstora za izradu čarobnih štapića, koja stoji 563 kune. Rade je fotografiju, kaže obožavatelj, potpisao u hotelu u Berlinu prije dvije godine. 
Bondova djevojka Ivana Miličević (39) za snimanje promotivnih fotografija skinula se u toples. Hrvatica iz Sarajeva, koja godinama živi u Los Angelesu, proslavila se ulogom u filmu o Jamesu Bondu “Casino Royal” s Danielom Craigom. Njezina fotografija na kojoj je odjevena samo u gaćice prodaje se za 495 kuna.

Karta najpoznatijeg hrvatskoga glumca u Hollywoodu Gorana Višnjića (41) može se dobiti već za 467 kuna. Riječ je o fotografiji iz doba kada je Višnjić glumio liječnika Luku Kovača u hit seriji “Hitna služba”. Na aukciji su dvije fotografije, a jednu je Višnjić potpisao dok je u Kanadi snimao seriju “Crvena udovica”. 
Zvijezda londonskog West Enda i mjuzikla “Once” Zrinka Cvitešić (34) 2011. u Berlinu na dodjeli europskih filmskih nagrada potpisala je autogram kartu koja se sada može kupiti za 406 kuna. Godinu dana prije, na istom festivalu, dobila je nagradu “Shooting Stars” za jednu od najperspektivnijih europskih glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin