Obavijesti

Show

Komentari 292

Slavni koji ne žele imati djecu: 'Karijera nam je bila važnija'

Slavni koji ne žele imati djecu: 'Karijera nam je bila važnija'
12

Oprah Winfrey, Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres samo su neke od slavnih žena koje su odlučile ne imati djecu već se posvetiti svojoj profesionalnoj karijeri...

VIDEO

Oprah Winfrey (66)

Američka voditeljica Oprah Winfrey  jedna je od poznatih osoba koja se 'odrekla' djece i zbog toga joj nije nimalo žao.

- Ne vjerujem da bih bila dobra majka. Nemam dovoljno strpljenja i uvijek moram razgovarati o problemima, a to je s malom djecom jako teško. Oduvijek sam znala da nisam za djecu I da ih neću imati - rekla je voditeljica jednom prilikom za Daily Mail.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

Oprah je u vezi sa Stedmanom Grahamom (68) već 34 godine, ali par vezu nikad nije ozakonio. 

Jennifer Aniston (51)

Oprah Winfrey nije jedina koja ne želi imati djecu, njezino mišljenje dijeli i američka glumica Jennifer Aniston. Za medije je jednom prilikom izjavila kako se osjeća jako loše kad ju pitanju planira li imati djecu.

- Moje ideje o sretnom životu i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Nitko nema pravo osuđivati tuđe izbore jer nitko ne može znati što se događa iza četiri zida vašeg doma, To je za mene vrlo osjetljiva tema - podijelila je za Glamour.

Vidovnjak predviđa: Aniston će naći dečka, a Paris zatrudnjeti
Vidovnjak predviđa: Aniston će naći dečka, a Paris zatrudnjeti

 - Dosta mi je zlih ljudi i njihovog ismijavanja. Moje tijelo je samo moje i nitko drugi ne smije gurati nos tamo gdje mu nije mjesto, napisala je jednom prilikom za američki The Huffington Post. U kolumni je napisala da više ne može slušati tračeve o njezinoj trudnoći. 

Ellen DeGeneres (62)

Voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres i njezina partnerica, australska glumica Portia de Rossi (47) u braku su od 2008., ali i dalje ne planiraju djecu. U jednom od intervjua za People, Portia je otvorila dušu i iskreno rekla zašto ona i Ellen ne misle proširiti svoju obitelj.

Conférence de presse avec les acteurs du film "Finding Dory" à Beverly Hills

- Kad si u srednjim 30-ima, pomalo počneš osjećati određeni pritisak i razmišljati: 'Hoću li zaista imati djecu samo da ne propustim nešto u čemu drugi očigledno uživaju?' Nikad nisam osjećala da je moj odgovor na ovo pitanje potvrdan i to je glavni razlog zašto se nisam odlučila za djecu. Njih stvarno morate željeti, a ni Ellen ni ja ne osjećamo potrebu za djecom. Same smo sebi dovoljne - rekla je de Rossi.

Renée Zellweger (50)

Kako prenosi Insider, Renée je rekla da je 'u životu već dovoljno sretna i zadovoljna', a za to joj ne trebaju djeca. U medijima je jednom prilikom ipak priznala da bi jednog dana rado imala djecu, ali još uvijek nije našla pravu osobu s kojom bi osnovala obitelj.

Vanity Fair Oscar Party

Betty White (98)

Iako se udavala čak tri puta, glumica i komičarka Betty White (96) nikad nije požalila što nema djecu. Kao što je jednom rekla za CBS, dijete bi odmah preuzelo cijeli njezin život i to bi najvjerojatnije naštetilo njezinoj karijeri.

Friars Club Roast Betty White - New York

- Ja sam perfekcionist I sve što radim, uvijek moram odraditi odlično. Kad bih imala djecu, ne bih se podjednako moglo posvetiti i njima i svojoj karijeri koja mi je jako važna - dodala je. Iako nikad nije imala vlastitu djecu, bila je pomajka troje djece svog trećeg supruga, Allena Luddena

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 292
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael