Obavijesti

Show

Komentari 6

Slavni kolege osudili Smithov napad na Oscarima, a sin Jaden ga brani: 'Tako mi to radimo!'

Slavni kolege osudili Smithov napad na Oscarima, a sin Jaden ga brani: 'Tako mi to radimo!'
6

Reakcije na internetu varirale su od oduševljenja do zabrinutosti. Neki su podržali Smitha, uključujući glumčevog sina Jadena Smitha, koji je nekoliko minuta nakon ceremonije napisao na Twitteru: 'I upravo tako mi to radimo'

Trenutak na 94. dodjeli Oscara o kojem se ne prestaje pričati bio je kada se dobitnik kipića za najboljeg glumca, Will Smith (53), uvrijedio na šalu voditelja Chrisa Rocka (57) i ošamario ga na pozornici.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: POGLEDAJTE KAKO JE WILL SMITH OŠAMARIO KOMIČARA CHRISA ROCKA KOJI MU JE UVRIJEDIO ŽENU:

Rock se našalio na račun Smithove supruge, Jade Pinkett-Smith (50), da je spremna za 'GI Jane 2', naizgled referenca na njezinu obrijanu glavu. Smith je zatim otišao do pozornice, ošamario Rocka i ponovno sjeo, prije nego što je dvaput viknuo 'ne govori ime moje žene iz j****** usta'.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Reakcije na internetu varirale su od oduševljenja do zabrinutosti. Neki su podržali Smitha, uključujući glumčevog sina Jadena Smitha (23), koji je nekoliko minuta nakon ceremonije napisao na Twitteru: 'I upravo tako mi to radimo'.

- #Alopecija nacija, ustanite! Hvala #WillSmith Pokličite svim muževima koji brane svoje žene koje žive s alopecijom pred svakodnevnim neznanjem i uvredama - napisala je američka političarka Ayanna Pressley (48), iako je kasnije obrisala svoju objavu.

Reper 50 Cent (46) na svom Twitteru poslao je podršku Willu Smithu uz kratku poruku 'ne igraj se samnom'.

Neki su bili zgroženi Smithovim ponašanjem, i smatraju da je ovim postupkom normalizirao nasilje, a to nije u redu.

2017 amfAR Gala Los Angeles

- Nasilje nije u redu. Napad nikada nije odgovor. Također? Ovo je drugi put da je Chris ismijao Jadu na #Oscars pozornici, a večeras je krenuo na njezinu alopeciju. Pogrešno je napadati nečiju autoimunu bolest. To namjerno činiti je okrutno. Oboje trebaju oduška - komentirala je glumica Sophia Bush (39).

- Da vam nešto kažem, jako je loša praksa izaći na pozornicu i fizički nasrnuti na komičara. Sada se svi moramo brinuti tko želi biti sljedeći Will Smith u komičarskim klubovima i kazalištima. - napisala je komičarka Kathy Griffin (61).

Griffin je time ukazala na to da komičari više neće moći šaliti se na pozornici, ako će uvijek biti u strahu da će ih neko iz publike napasti zbog toga. Iako su strane podijeljene i neki čak podržavaju Smitha jer se zauzeo za svoju suprugu, drugi su izrazili zabrinutost zbog takvog ponašanja jer se radilo o šali jednog komičara. 

OWN

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!