Obavijesti

Show

Komentari 0

Slavni su pohrlili u Hrvatsku: U Rovinju se snima strani serijal

Slavni su pohrlili u Hrvatsku: U Rovinju se snima strani serijal
7

Iza snimanja stoji produkcijska kuća Ambasada studio uz podršku Grada Rovinja i Hrvatskog audiovizualnog centra. Zbog potreba snimanja regulira se cestovni i pješački promet

VIDEO

Hrvatska postaje sve poželjnije mjesto za snimanje filmova i serijal. U ponedjeljak je započelo novo snimanje stranog serijala u Rovinju, prenosi IstraIN

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Halle Berry vježba 00:56

Iza snimanja stoji produkcijska kuća Ambasada studio uz podršku Grada Rovinja i Hrvatskog audiovizualnog centra. 

Zbog potreba snimanja regulira se cestovni i pješački promet, s privremenim zatvaranjima pojedinih javnih površina između lokacija snimanja. 

Za sada nije poznato o kojem serijalu se radi. Ovih dana u Istri se nalaze i holivudske face Mark Wahlberga (51) i Halle Berry (56). U Puli u tajnosti snimaju novi Netflixov film 'Naš čovjek s Jerseya'.

All The Money In The World Premiere - Los Angeles

Wahlberg je odsjeo u Puli u jednom od tamošnjih hotela s menadžerom i prijateljem Rastom Philom. Mark je i producent filma, a osim njega Berry tu su još i J. K. SimmonsJackie Earle Haley... Na službenoj stranici Općine Piran stoji da će Piran od 19. rujna do 4. listopada biti kulisa akcijskog filma pod pokroviteljstvom produkcijske kuće Pakt media.

Prije nešto manje od mjesec dana Berry je nekoliko dana snimala u istarskom Kanfanaru. 

- Znam da su svi kadrovi snimani uz cestu za Dvigrad, a ona je bila čak četiri dana zatvorena za promet. Jako nam je drago i važno što je jedna takva filmska veličina bila u našem mjestu jer će veliki broj gledatelja time imati prilike vidjeti djelić naših ljepota - rekao je Sandro Jurman, načelnik Kanfanara. 

Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku

Na jugu Hrvatske odsjela je još jedna holivudska zvijezda, glumica Kate Winslet (46). U Kuparima kod Dubrovnika snima film o legendarnoj fotoreporterki Lee Miller, iz Drugog svjetskog rata. Snimanje je započelo sredinom rujna, a glumica je u jednom trenutku zbog ozljede zadobivene na setu morala u dubrovačku bolnicu, ali ubrzo se vratila snimanju.

Kate Winslet na snimanju filma u Dubrovniku

- Kate se poskliznula i odvezena je u bolnicu kao mjera opreza koju zahtijeva produkcija. Ona je dobro i snimat će, kao što je planirano, ovaj tjedan - rekao je glumičin predstavnik za Daily Mail.

Holivudski glumac Wahlberg u tajnosti je u Puli, evo i zašto
Holivudski glumac Wahlberg u tajnosti je u Puli, evo i zašto

Stari hotel Grand u Kuparima za potrebe snimanja predstavlja ruševine iz Drugog svjetskog rata. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin