Obavijesti

Show

Komentari 9

Slavnu glumicu osudili su na tri godine zatvora zbog seksualnih prijestupa i trgovine ljudima

Slavnu glumicu osudili su na tri godine zatvora zbog seksualnih prijestupa i trgovine ljudima
6

Allison Mack je najpoznatija po dugogodišnjoj ulozi prijateljice mladog Supermana u seriji 'Smallville', a glumica je među šest osoba optuženih za seksualnu trgovinu, prisilni rad, reketarenje, online prijevare...

Glumica Allison Mack (38) uhićena je 2018. zbog sumnji da je asistentica vođe seksualnog kulta 'NXIVM', Keitha Ranierea (58), za Allison se očekivala kazna u trajanju od 15 godina, a zbog pomaganja tužiteljstvu osuđena je na tri godine.

Allison Mack pleas guilty to racketeering

Mack je među šest osoba optuženih za seksualnu trgovinu, prisilni rad, reketarenje, web prijevare zbog uloge u kultu 'NXIVM', koji djelovao u saveznoj državi New York do 2018. godine. 

Glumica o zloglasnom kultu: 'To je bila moja najveća pogreška, žao mi je što sam žigosala žene'
Glumica o zloglasnom kultu: 'To je bila moja najveća pogreška, žao mi je što sam žigosala žene'

Navodno je tužiteljstvo zatražilo smanjenu kaznu zbog surađivanja u istrazi protiv drugih suoptuženika.

Mack je priznala krivnju za uključenost u seksualnom kultu, a u nedavnoj izjavi upućenoj žrtvama žali zbog svoje uloge i povreda koje im je nanijela.

- Sada mi je od iznimne važnosti reći, od srca mi je žao. Bacila sam se u mentorstvo Keitha Ranierea sa svime što sam imala. Vjerovala sam, svim srcem, da me njegovo mentorstvo vodi ka boljoj, prosvjetljenijoj verziji sebe. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i, na kraju, svoj život. To je bila moja najveća pogreška i najveće žaljenje u mom životu - napisala je Allison.

FILE PHOTO: Actress Mack arrives at the Hollywood FX Summer Comedies Party in Los Angeles

- Žao mi je vas koji sam dovela u 'NXIVM'. Žao mi je što sam vas ikad izložila podlim i emocionalno nasilnim shemama izvitoperenog čovjeka. Žao mi je što sam vas potaknula da upotrijebite svoje resurse za sudjelovanje u nečemu u konačnici tako ružnog. Ne shvaćam olako odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osjećam veliku težinu krivnje zbog zloporabe vašeg povjerenja, vodeći vas negativnim putem -  napisala je Allison.

Mack je najpoznatija po dugogodišnjoj ulozi prijateljice mladog Supermana u seriji 'Smallville'.