Show

Komentari 2

Slavonski Brod: Josipa Lisac je održala koncert pred 135 ljudi

Slavonski Brod: Josipa Lisac je održala koncert pred  135 ljudi

Iako je prošlo više od godinu dana od prvog termina kad je Josipa Lisac trebala održati koncert u Slavonskom Brodu, ipak karte nisu propale. Zvijezda je odlučila napraviti dva manja koncerta za svoje fanove

U dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu jučer navečer je održan prvi od dva zakazana koncerta Josipe Lisac. Drugi koncert je zakazan za 29. travanj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koncerti su po svim epidemiološkim pravilima, a to znači da ukupna popunjenost dvorane nije bila ni 20 posto kako bi se mogla održati distanca.

Koncert je slušalo ukupno 135 ljudi u dvorani. Istu dvoranu Josipa Lisac je rasprodala u veljači prošle godine za svega par dana, a koncert se trebao održati u travnju 2020.

Zbog pandemije je originalni datum više puta odgađan, a na kraju se Josipa odlučila zahvaliti vjernoj publici od kojih dio i dalje čuva ulaznice, iako je prošlo više od godine dana otkad je originalno trebala nastupiti, tako da održi dva manja, intimnija, koncerta.

Program je sufinanciran putem Natječaja 'Jer svirati se mora' provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Najčitaniji članci