Obavijesti

Show

Komentari 1

‘Slučajno sam upao u klapu, a potom se dogodila i karijera’

‘Slučajno sam upao u klapu, a potom se dogodila i karijera’
4

ŠIBENSKI SLAVUJ Marko Škugor rasprodao je prvi koncert u Lisinskom 4. ožujka, a posebno je ponosan na svoj duet s Oliverom Dragojevićem za kojeg kaže da je legenda

VIDEO

Ljudi su prepoznali iskrene emocije, kaže Šibenčanin Marko Škugor (28). Glazbenik će u nedjelju, 4. ožujka, održati prvi koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a ulaznice je rasprodao dvanaest dana prije koncerta.

- Publika može očekivati moje autorske pjesme, ali i neke pjesme glazbenika koji su meni dragi - ispričao je Škugor, koji se nije oduvijek planirao baviti glazbom.

- Čuo sam probu klape i odlučio se priključiti jednoj od njih. Tako mi se dogodila karijera - prepričava kroz smijeh pjevač. Pjevao je u klapama Maslina i Kampanel, a prije pet godina je kao prvi tenor Klape s mora predstavljao Hrvatsku na Eurosongu pjesmom 'Mižerja'. Vrhunac karijere mu je, kaže, koncert u Lisinskom.

- Oduševljen sam i jedva čekam. Čast mi je što mi se pružila prilika održati prvi samostalni koncert u Zagrebu u najprestižnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj. Spremam dalmatinsko-mediteranski spektakl uz pratnju svog benda pojačanim gudačkim orkestrom Allegro - obećava Škugor. Od prve je, kaže, znao koga će zvati 'u goste'. Na pozornici će mu se pridružiti ostali članovi Četiri tenora s kojima često nastupa te su u nekoliko godina postali koncertna atrakcija.

- Zapravo je i logično da koncert podijelim s prijateljima i kolegama: Đanijem, Vladom i Pecom - kaže glazbenik. Po zvanju je diplomirani ekonomist, ali se namjerava baviti samo glazbom.

- Lakše je raditi kad posjeduješ neko znanje - objašnjava. Pjevač dodaje kako je posebno ponosan na duet 'Samo s tobom sam upoznao ljubav', koji je snimio s Oliverom Dragojevićem (70), koji je za njega, ističe, legenda.

Prije ljeta planira izdati album te i dalje marljivo nastupati. Na godinu zna odraditi i do sto koncerata. Na pitanje kako sve stigne, šaljivo odgovara: 'Kloniram se pa jedan Marko odradi jedan, a drugi Marko drugi dio posla'. Uz sve glazbene obveze, kaže pjevač, stigne se posvetiti i privatnima.

- Žena obavi sve, a ja dođem na gotovo - zaključio je Škugor sa šalom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin