Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Službena presuda: Dianu i Dodija ubio je pijani vozač

Službena presuda glasi ubojstvo iz nehaja budući da je Henri vozio pod utjecajem alkohola. Navodi se kako Diana i Dodi nisu bili vezani

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Opsežna istraga o okolnostima koje su rezultirale smrću princeze Diane i Dodija Al Fayeda napokon je završena. Sama istraga je koštala otprilike 6 milijuna funti. Gotovo 11 godina nakon tragične prometne nesreće u Parizu, istražna porota presudila je kako su za smrt slavnog para krivi vozač Henri Paul i paparazzi koji su ih slijedili. Službena presuda glasi ubojstvo iz nehaja budući da je Henri vozio pod utjecajem alkohola. Navodi se kako Diana i Dodi nisu bili vezani što je doprinijelo njihovoj smrti. Nakon iznesene presude, Mohamed Al Fayed je Izjavio:
- Ja nisam jedina osoba koja vjeruje kako su bili ubijeni, tako da sam malo i razočaran. Ipak, ova istraga dokazuje kako su nalazi istraga francuske policije i Scotland Yarda netočni. Dodaje kako je porota pružila dokaze kako su osim paprazza u nesreću umiješana i neka neidentificirana vozila poput misterioznog bijelog Fiata Una. Dodijev otac optužuje britansku obavještajnu agenciju MI6 kako je organizirala prometnu "nesreću", no sudac je odbacio njegove optužbe komentirajući kako nema konkretnih dokaza o uroti.

Naši partneri pišu
Message