Obavijesti

Show

Komentari 32

Nikad seksepilniji Super Bowl: J.Lo i Shakira udružile snage...

Nikad seksepilniji Super Bowl: J.Lo i Shakira udružile snage...
11

Veliko finale NFL sezone iz godine u godinu privlači stotine milijuna gledatelja iz cijelog svijeta. Većina ih događaj prati iz sportskih razloga,a dio ih je fokusiran isključivo na zabavni dio sadržaja

U poluvremenu jednog od najgledanijih događaja sezone, na Super Bowlu 2020. nastupit će pjevačice Jennifer Lopez (50) i Shakira (42), prenose američki mediji. U četvrtak je službeno potvrđeno da će ona nastupati, a do tada pjevačice nisu željele ništa komentirati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Shakira je na društvenoj mreži podijelila fotografiju J.Lo i kratko napisala: 'Spremite se, 2020.', čime je najavila njihov dolazak. Naime, nastup na Super Bowlu bit će nastavak svjetske turneje Jennifer Lopez. Također, na taj dan Shakira ima rođendan pa će djevojke nastup ujedno iskoristiti za proslavu rođendana.

- Jako smo uzbuđeni što će na pozornicu doći Jennifer Lopez i Shakira. Ove dvije izuzetne umjetnice postavljaju novi presedan u onome što ovaj show može postati, a uvjereni smo da će se ova predstava pamtiti - rekao je menadžer Todd Kaplan.

Lopez i Shakira slijede korake prošlogodišnjih izvođača Super Bowla, a to su grupa Maroon 5, reper Big Boi (44) i reper Travis Scott (28). Prijašnjih godina nastupili su i Beyonce (38), Bruno Mars (33), Coldplay, Justin Timberlake (38), Katy Perry (34) i Lady Gaga (33).

NFL je odlučio da će lokacija Super Bowla 2020. biti u Miamiju, dok je prošle godine bio u Atlanti, a 2021. bit će u Los Angelesu. Super Bowl, veliko finale NFL sezone, iz godine u godinu privlači stotine milijuna gledatelja iz cijelog svijeta. Većina ih događaj prati iz sportskih razloga, odnosno zbog utakmice, a dio ih je fokusiran isključivo na zabavni dio sadržaja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa ...