Obavijesti

Show

Komentari 11

Sly ne odustaje: Režira i glumi u nastavku boksačkog hit filma

Sly ne odustaje: Režira i glumi u nastavku boksačkog hit filma
4

Još jedna runda borbe očekuje Sylvestera Stallonea. Iako se smatralo kako će nastavak boksačkog hita 'Creed' režirati Ryan Coogler, u igru je ipak uskočio pouzdani Stallone

Sylvester Stallone je napokon potvrdio kako će on režirati 'Creed 2', nastavak poprilično uspješne franšize o Rockyju. U filmu smo pratili mladog Adonisa Creeda (Michael B. Jordan) koji je krenuo stopama svojeg oca Apolla Creeda.

Glumac je vijest podijelio putem svojeg Instagrama, uz sebi svojstven komentar.

- Radujem se režiranju i produkciji nevjerojatno talentiranog Michaela B. Jordana u 'Creed 2' naredne godine. Još jedna runda! - 'uskliknuo' je Stallone.

Stalloneova gluma u 'Creedu' bila je i nominirana za Oscara, što je bila prva nominacija za ovog glumca u gotovo 40 godina.

Blitz Film i Video distribucija

'Creed 2' ušao je u razvoj nedugo nakon što se pokazalo kako je film hit i na blagajnama (zaradio je gotovo šest puta više od uloženog), a i kritika je bila oduševljena filmom.

Uz vijesti kako bi se u nastavku mogao pojaviti i Dolph Lundgren, bitno je reći i kako se film očekuje u kinima tijekom naredne godine, no još nije najavljen točan datum. Uzevši u obzir da snimanje još nije niti počelo, rekli bismo da ga u kinima nećemo gledati prije listopada 2018. godine.