Obavijesti

Show

Komentari 46

Smijeh u 'Potjeri'! Iskoristili Kotigine netočne odgovore i kući otišli sa 105 tisuća kuna

Smijeh u 'Potjeri'! Iskoristili Kotigine netočne odgovore i kući otišli sa 105 tisuća kuna
5

'Šta je Dean rekao? Kanada? Možda je onda SAD, ako je on išao na Kanadu, a to je blizu geografski' rekla je natjecateljica Maja partneru Draganu koji ju je poslušao, a SAD je bio točan odgovor

VIDEO

U večerašnjoj epizodi HRT-ovog kviza 'Potjera' lovac Dean Kotiga (34) nije uspio 'uloviti' kandidate Maju i Dragana, koji su nakon završne igre iz studija izašli bogatiji za 105 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Dean Kotiga | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 41 13:45

Maja i Dragan su u završnoj 'potjeri'  skupili 12 koraka prednosti, a zatim lovca Kotigu u njegove dvije minute čak nekoliko puta vratili 'korak unazad' i tako povećali prednost. Naime, zanimljivo je to da su kandidati u 'završne dvije minute' dobro iskoristili netočne odgovore Deana Kotige kako bi ponudili točan odgovor na postavljeno pitanje i tako nasmijali voditelja, ali i samog lovca. 

- Koja je država domovina odbojke? - glasilo je pitanje na koje je Dean ponudio odgovor 'Kanada' i pogriješio. 

- Šta je Dean rekao? Kanada? Možda je onda SAD, ako je on išao na Kanadu, a to je blizu geografski - rekla je natjecateljica Maja partneru Draganu koji ju je poslušao, a SAD je bio točan odgovor. 

- Mudri ste Majo, jako ste mudri. Ako je Dean išao na Kanadu znači da je negdje blizu i mi bi trebali tu negdje i ostati - pohvalio je kandidatkinju voditelj Joško Lokas (50).

Drugo pitanje na koje je netočno odgovorio Kotiga glasilo je 'S kojeg kontinenta potječe badem, biljke iz porodice ruža? - 

- Kina - rekao je lovac i u startu pogriješio jer se u pitanju tražio kontinent. 

- Ajmo opet istom logikom, ako je rekao Kina onda ćemo mi reći Azija - rekla je Maja kapetanu Draganu što se na kraju ispostavilo i točnim odgovorom. Dean je ponovo bio vraćen 'korak unazad'. 

- Lako tako - našalio se lovac. 

Vidno iznenađen Kotiga, nastavio je odgovarati na pitanja, no lovci su i dalje čekali greške i iskoristili svaku priliku da ga udalje od pobjede. 

Dvojac u 'Potjeri' pobijedio lovkinju Moranu, nije znala tko je na novčanici od 100 kuna
Dvojac u 'Potjeri' pobijedio lovkinju Moranu, nije znala tko je na novčanici od 100 kuna

- S koliko je antena bio opremljen Sputnik 1 - upitao je Lokas Kotigu, a on je odgovorio 'tri'. Kandidati su rekli 's jednom', što je bilo netočno, a voditelj je iskoristio priliku da se našali: 

- Ako je Dean odgovorio tri, onda je sigurno s dvije ili četiri. Točan odgovor je četiri. 

Lovcu je ostalo samo 16 sekundi prednosti unutar kojih je morao odgovoriti na pet pitanja. Shvativši da je igra završila, odlučio se zabaviti. Na pitanja je odgovarao netočno, no odgovori koje je ponudio bili su vrlo slični točnim odgovorima. Svi u studiju dobro su se nasmijali Deanovim šalama, a kandidati su uz to osvojili velikih 105 tisuća kuna i sretno završili sudjelovanje u 'Potjeri. 

- Iznos dijelite na tri dijela? - rekao je Joško Lokas na kraju emisije kroz smijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu