Obavijesti

Show

Komentari 42

Smith želi da ga se oslovljava s 'oni': Fluktuira među oba spola

Smith želi da ga se oslovljava s 'oni': Fluktuira među oba spola
8

Prvi koji je Sama oslovio s 'oni' bio je James Barr, voditelj radija Hits. James je nakon intervjua na Twitteru objavio kako je razgovarao sa Samom i da su 'oni' zvučali sretno, zadovoljno i slobodno

Pjevač Sam Smith (27) izjavio je kako želi da ga prijatelji i obitelj od sada oslovljavaju sa zamjenicom 'oni', a ne 'on'. Od svojih bližnjih to je zatražio nakon što je otkrio kako je njegov spol zapravo neodređen, prenosi Daily Mail. Ranije ove godine rekao je kako se ne identificira ni s muškim ni sa ženskim spolom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nekada se više osjećam kao muškarac, a nekada kao žena - rekao je nedavno Sam. Objasnio je kako fluktuira između oba spola te da se identificira s pojedinim osobama oba spola.

Iako se poistovjećuje s oba spola, u pogledu seksualnosti izjašnjava se kao homoseksualac, a ne biseksualac. Pjevač je nedavno prekinuo vezu s glumcem Brandonom Flynnom (25), zvijezdom serije '13 razloga'. U posljednje je vrijeme tajnovit oko svoga ljubavnog života, a nagađanja o njegovom ljubavnom partneru postala su jača na dodjeli nagrada za muškarca godine časopisa GQ, gdje se pojavio držeći se za ruke s misterioznim muškarcem.

- Ova odluka je donesena nakon Samovog dugog promišljanja i proučavanja. Nekima će trebati vremena da se na ovo oslovljavanje i priviknu. Sam je prvo to tražio od prijatelja, no uskoro će oslovljavanje s 'oni' zatražiti od ljudi s kojima surađuje u glazbenoj industriji - rekao je izvor blizak pjevaču.

DPA/Pixsell

Prvi koji je Sama oslovio s 'oni' bio je James Barr (43), voditelj radija Hits. James je nakon intervjua na Twitteru objavio kako je razgovarao sa Samom i da su 'oni' zvučali sretno, zadovoljno i slobodno. 

- Ti se jedan od prvih koji je koristio ovu zamjenicu za mene. Hvala ti. Osjećaj je prelijep - odgovorio mu je Sam.

Mnoge osobe koje se identificiraju kao 'nebinarne osobe' se ne osjećaju niti kao žene, niti kao muškarci, a pjevač je zaključio kako je, dok je istraživao taj pojam, shvatio da on spada u tu skupinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...