Obavijesti

Show

Komentari 6

Snimali seks scene, a mrze se: Stone ugrizla Baldwina za jezik

Snimali seks scene, a mrze se: Stone ugrizla Baldwina za jezik
13

Ljubiti nju je bilo kao da ljubim Hitlera, rekao je Tony Curtis za Marilyn Monroe. Navodno je ovaj par bio u vezi deset godina prije snimanja filma iako su oboje tada bili u braku s drugima...

VIDEO

Za glumce je sigurno teško snimati seks scene. Moraju biti potpuno goli na setu ispred 'stranaca' i pretvarati se da se seksaju s kolegama. Iako je to potpuno simulirano većinu vremena, ipak se moraju ljubiti i dirati s nekim s kim inače ne bi. Postoje glumci koji se u stvarnom životu ne podnose, a na setu su morali glumiti ljubavni par. 

U popularnom filmu 'Devet i pol tjedana' glavne uloge su imali Kim Basinger (64) i Mickey Rourke (66). Kim je za New York Times rekla da ju je snimanje erotskih scena udaljilo od kolege Mickeyja.

Redatelj Adrian Lyne (77) i Rourke su ju mučili na setu. Isključili su je iz rasprava i fizički su joj štetili kako bi bila emocionalno poremećena kao i njezin lik u filmu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na setu filma 'Kramer protiv Kramera', lik Dustina Hoffmana (81) ošamario je lik Meryl Streep (69).

- Sigurna sam da sam nenamjerno povrijedila ljude u fizičkim scenama, ali postoji određeni postotak praštanja u tome. Međutim, ovo je bio moj prvi film i Mickey me samo ošamario. To se vidi u filmu i prešlo je sve granice - rekla je Streep. 

Kada se snimao 'Istrebljivač', Harrison Ford (76) je već iza sebe imao dvije uspješne franšize, a Sean Young (58) je snimala tek svoj treći film. Međutim, iako je ona bila na početku karijere, Harrison ju nije podržavao kako je ona mislila da hoće. 

- Kada si u svojim dvadesetima, nadaš se da će 'vodeći' čovjek reći 'Sve je ok, radiš sve dobro', ali Harrison nije bio osobito velikodušan - rekla je Sean. Njihovu ljubavnu scenu su na setu nazvali 'scena mržnje'. 

Iako su Angelina Jolie (43) i Johnny Depp (55) vrhunski glumci, u filmu 'Turist' iz 2010. nisu imali nimalo kemije i to se primijetilo na ekranu. Kako su tabloidi u to vrijeme pisali, Angelini je smetala Deppova kosa i htjela je da ju skrati, a on je to odbijao. Također, smetala su joj i njegova kasnonoćna partijanja. 

U romantičnom filmu devedesetih 'Volim nevolje', glavne uloge su imali Julia Roberts (50) i Nick Nolte (77) koji su jedno drugome išli na živce. 

- Mrzit će me što govorim ovo, ali čini se da Nick 'skreće s puta' samo kako bi otjerao ljude od sebe - rekla je Julia tada za New York Times. Mjesecima kasnije, LA Times je otkrio kako su se Julia i Nick često svađali na setovima.

O Dakoti Johnson (29) i Jamie Dornanu (36) u 'Pedeset nijansi sive' postoje razne priče. Dok neki kažu da postoje dokazi da se ovaj ljubavni par nimalo ne slaže na setu, redateljica filma Sam Taylor-Johnson (51) kaže kako je to 'samo film i posao' te da se Dakota i Jamie slažu sasvim u redu. 

Kad je film 'Sliver' ugledao svjetlo dana, s njim su se odmah pojavile priče da se William Baldwin (55) našalio s ekipom i rekao da Sharon Stone (60) ima 'tanke usne i ok zadah'. Navodno se Sharon 'zainatila' i u ljubavnoj sceni ugrizla Baldwina za jezik toliko jako da nije moga neko vrijeme pričati. 

Debra Winger (63) je nakon snimanja 'Oficira i džentlmena' iskreno ispričala doživljaje. Svog ljubavnog partnera Richarda Gerea (69) nazvala je 'zidom od cigli', a redatelja Taylora Hackforda (72) životinjom.

- Nije mi žao što sam snimala film jer je izazvao dosta radosti u mnogim ljudima, ali je snimanje bilo podmuklo. Ne tražim mnogo kada snimam, ali trebam poštovanje koje tamo nisam dobila - rekla je Debra. 

U 'Neki to vole vruće', Tonyju Curtisu se nije sviđalo što mora ljubiti Marilyn Monroe

- Ljubiti nju je bilo kao da ljubim Hitlera - rekao je Tony. Navodno je ovaj par bio u vezi deset godina prije snimanja filma iako su oboje tada bili u braku s drugim osobama. 

U filmu 'Prljavi ples', preminulog Patricka Swayzeja su živcirale promjene raspoloženja i smijanje Jennifer Grey (58).  

- Bila je osobito osjećajna, nekada se rasplakala ako ju je netko kritizirao. Drugih je puta imala glupa raspoložena, prisiljavala nas je da radimo scene ispočetka zato jer bi se počela smijati - objasnio je Patrick. 

Tijekom snimanja 'Romea i Julije', Claire Danes (39) je stekla dojam da je Leonardo DiCaprio (43) djetinjast i nisu joj se sviđale njegove šale, dok je on nju smatrao napetom. 

U poznatoj ljubavnoj drami 'Bilježnica' odnos glavnih glumaca je bio toliko napet da je Ryan Gosling (37) htio udaljiti Rachel McAdams (39) sa seta. 

- Želiš li ju maknuti odavde i dovesti drugu glumicu koja će glumiti sa mnom? Ne mogu raditi s njom. Ne dobivam ništa od ovoga - rekao je Ryan redatelju Nicku Cassavetesu (59). 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana