Obavijesti

Show

Komentari 27

'Snimamo pjesmu zbog koje će momci lakše ženiti djevojke...'

'Snimamo pjesmu zbog koje će momci lakše ženiti djevojke...'
1

Nedjeljko Babić i Duško Lokin upoznavanje su proslavili dogovorivši posao. Lokin je idol Gangsteru od djetinjstva, ai pjevač jako cijeni rad našeg najpoznatijeg bračnog posrednika

VIDEO

Čim dođu naši prijatelji iz Njemačke radimo feštu. Jedan je rekao da donosi pršut i svoje vino iz Imotskog. Mi dovodimo prijatelje. Pjevat ćemo Gangster i ja, a možda i Grdović, kaže Duško Lokin (74).

Veliko slavlje organiziraju u povodu njihova nedavnog upoznavanja. Lokin je, naime, idol Nedjeljku Babiću Gangsteru (65) od djetinjstva, a zadarski pjevač jako cijeni rad našeg najpoznatijeg bračnog posrednika.

Lokin je nedavno objavio novu pjesmu 'Volim žene', koju pjeva s Jadranskim maestralima, a napisana je za Gangstera.

Duško mu je najdraži pjevač

- Godinama pjevam na svadbama, a pjevao sam i u crkvenom zboru. Najviše pjevam Duškove pjesme jer diraju u srce, a volim i Mišu te Grdovića - kaže Babić, kojemu je najdraža Lokinova pjesme 'Netko te tajno voli'.

Planiraju snimiti i duet. Lokin je uvjeren da će njih dvojica biti uspješni na ljetnim festivalima. Pjesma, ističe, ne smije biti ljubavna ni tugaljiva, nego vesela.

Slavlje tek slijedi: Obojica žale što na upoznavanju nisu bili Augustin Kujundžić, autor Lokinove pjesme ‘Volim žene’, i Duškov prijatelj Mladen Grdović

- Ozbiljni smo ljudi, ne možemo jedan drugome pjevati ljubavnu pjesmu. Odabrao bih onu koja će mladima preporučiti muža ili ženu u veselim notama. Naš duet mora biti preporuka za Gangsterov posao - rekao nam je Zadranin.

Pjevač hvali prijatelja jer je pomogao u sklapanju 400 brakova. Svi su, ističe, sretni s brojnom djecom. Zato Lokin samcima preporučuje da potraže njegovu pomoć.

I Lokin će pjevati klijentima

- Ponosim se što sam popravio demografsku sliku Hrvatske. Nikoga nisam odbio radi godina. I onome od 100 godina nađem par - kaže Gangster, kojeg jako veseli ideja da s Duškom zapjeva na istoj pozornici.

- Čim me pozove, ostavit ću sve poslove i pjevati s Duškom - raduje se Gangster.

U Zagreb je došao kako bi organizirao Valentinovo u Areni na kojemu će se brojni samci moći upoznati. Gangster tvrdi da će se tamo usamljeni ljudi zbližiti. Dodaje da će nagovoriti svojeg novog prijatelja Duška da im i on zapjeva neku od svojih ljubavnih pjesama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju