Obavijesti

Show

Komentari 6

Snimanje dječjeg talent showa 'Zvjezdice' započelo je veselo

Snimanje dječjeg talent showa 'Zvjezdice' započelo je veselo
7

Dječji glazbeni talent show 'Zvjezdice' počeo je ovih dana sa snimanjem. Članovi žirija su Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Zdravko Šljivac i Enis Bešlagić

VIDEO

Male talente na pozornici bodri voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, dok ih u backstageu čeka Nives Čanović.

Atmosfera u studiju 'Zvjezdica' je vesela i raspjevana, a za tako dobru energiju zaslužni su, kako kažu, svi pomalo. 

- Atmosfera na snimanju je poticajna, tempo je dinamičan i mislim da sve ide u pravom smjeru. Slušajući kandidate kako pjevaju, osjećam se kao da sam u društvu meni srodnih bića - zaljubljenika u glazbu koji se najbolje osjećaju kad pjevaju. Naravno da primjećujem razlike među njima, ali svi su isti u tome što na pozornicu donose svoje čarobne, jedinstvene osobnosti kojima obogaćuju naše živote. Zato mislim da sam privilegirana što sam dio ovog showa - iskrena je bila Vanna.

I Luka Nižetić je sličnog zaključka. 

- Svi smo jako uzbuđeni, atmosfera je odlična, baš smo svi kliknuli u žiriju, a družimo se i privatno. Mislim da smo baš dobra kombinacija i da ćemo se svidjeti ljudima. Ima jako talentirane djece i bit će dosta teško u odabiru, ali nema ništa ljepše od talentiranih mališana. Koliko god će mi biti teško izbaciti nekoga, uživat ću u slušanju njihovih izvedbi. Ovaj show je poseban jer djeca imaju iskrene emocije u trenutku, pjevaju prekrasno i mislim da će gledatelji to prepoznati - kazao je Luka.

Nives Čanović je u backstageu postala djeci prava prijateljica. Tako joj oni šapuću svoje tajne, grle se, jadaju, a i plaču joj na ramenu ako ne prođu dalje, a Doris Pinčić Rogoznica se prema mališanima ponaša zaštitnički.

- Zvjezdice su sjajan TV show koji će gledati cijela obitelj i uživam biti dio te priče. Prirodno mi je došlo da se prema djeci koja sudjeluju ponašam zaštitnički i da ih na neki način 'branim' od žirija, a moram reći da su svih petero zbilja profesionalci i prije svega dobri ljudi koji uvijek pronalaze prave riječi da do djeteta stigne konkretna i jasna poruka, što nije uvijek lako. Iskreno, očekujem da će naše zvjezdice osvojiti brojna srca pred TV ekranima - ispričala je Doris.

'Zvjezdice' će zasigurno oduševiti sve koji vole čuti odlične male pjevačke talente, a snimanje je u punom mahu. Gedatelji će najesen saznati tko će dobiti titulu hrvatske 'Zvjezdice'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin