Obavijesti

Show

Komentari 0

Snimili film o suđenju Deppa i Heard: Pogledajte trailer

Snimili film o suđenju Deppa i Heard: Pogledajte trailer
5

Glumačku ekipu novog filma čine Mark Hapka kao Depp, Megan Davis kao Heard, Mary Carrig kao Heardova odvjetnica Elaine Bredehoft i Melissa Marty kao Deppova odvjetnica Camille Vasquez

VIDEO

Izašao je trailer za igrani film 'Hot Take: The Depp/Heard Trial' koji prikazuje medijski izrazito popraćeno suđenje za klevetu glumca Johnnyja Deppa (59) i njegove bivše supruge, glumice Amber Heard (36). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Američka streaming platforma 'Tubi' podijelila je trailer za film o popularnom suđenju na YouTubeu. Glumačku ekipu novog filma čine Mark Hapka kao Depp, Megan Davis kao Heard, Mary Carrig kao Heardova odvjetnica Elaine Bredehoft i Melissa Marty kao Deppova odvjetnica Camille Vasquez (38). Film je režirala Sara Lohman.

Jury deliberations in Depp v. Heard defamation case continue in Fairfax, Virginia

Film prikazuje suđenje između bivših supružnika i medijski cirkus koji ih je pratio u tom razdoblju, ali ne odvija se cijeli film u sudnici te su prikazane Deppove reakcije na komentare njegove bivše supruge, moguće rekreacije zlostavljanja, pa čak i reakcije obožavatelja.

Podsjetimo, Depp je tužio svoju bivšu suprugu za klevetu i tražio 50 milijuna dolara zbog teksta kojeg je objavila u The Washington Postu 2018. Heard je u tekstu je sebe opisala kao 'javnu osobu koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje'. Deppovi odvjetnici rekli su da je glumac u tekstu lažno optužen da je zlostavljač.

Depp v Heard defamation case continues in Fairfax, Virginia

Iako Heard nije izravno spomenula Deppa, ali njezini komentari o obiteljskom nasilju ubrzo su bili povezani s Deppom, što je negativno utjecalo na njegovu karijeru. Kao rezultat toga, Depp je bio prisiljen napustiti franšizu 'Fantastic Beast'. Bivši bračni par je završio na sudu i cijelo suđenje je bilo medijski popraćeno i dostupno za javnost.

Milijuni su pratili ovo popularno suđenje, a porota je na kraju stala na Deppovu stranu. Porota je utvrdila da su optužbe Amber Heard u Washington Postu bile zlonamjerne i dodijelila je Deppu 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete.

Depp v Heard defamation case concludes in Fairfax, Virgnia

Međutim, Amber je dobila protutužbu za klevetu i dobila 2 milijuna dolara jer je bila kleveta to kad je Johnny optužio Amber i njezine prijatelje da su smislili priču za policajce pod vodstvom njezina odvjetnika i publicista. Porota je vijećala oko 14 sati. 

Johnny Depp opet ljubi, u vezi je sa svojom odvjetnicom Joelle
Johnny Depp opet ljubi, u vezi je sa svojom odvjetnicom Joelle

Glumica i glumac upoznali su se 2009. na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja', a bili su u braku od 2015. do 2016. godine. Suđenje za klevetu započelo je u travnju ove godine i trajalo je gotovo dva mjeseca. U tom su razdoblju porotnici saslušali ukupno više od 100 sati svjedočenja. Čuli su desetke svjedoka, uključujući i svjedočenja Johnnyja i Amber. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...