Show

Komentari 1

Sofia Richie objavila emotivnu fotku s zaruka: Pazio na detalje

Sofia Richie objavila emotivnu fotku s zaruka: Pazio na detalje

Scena je zaista bila očaravajuća. Pogled na plažu, svijeće, latice, bili su samo djelić atmosfere. Pratitelji su, sudeći po komentarima, ostali oduševljeni ovim romantičnim prizorom

Zauvijek nije dovoljno dugo. Tako glase riječi bivše djevojke Scotta Disicka (38), Sofije Richie (23) koja će uskoro uploviti u bračnu luku s Elliotom Graingeom

POGLEDAJTE VIDEO:

Mlada Sofia podijelila je fotografiju s romantične prosidbe, a sudeći po svemu njezin zaručnik nije nimalo štedio. Kleknuo je ispred nje s dijamantnim prstenom, a scena je bila očaravajuća. Pogled na plažu, svijeće, latice, bili su samo djelić atmosfere.

Pratitelji su, sudeći po komentarima, ostali oduševljeni ovim romantičnim prizorom.

'O moj bože, čestitke', 'Tako sam sretna zbog vas', 'Ovo je tako emotivno, čestitke' - pisali su.

Disick je sa Sofijom proveo tri godine i to nakon dugogodišnje veze s Kourtney Kardashian, s kojom ima troje djece. O cijeloj ovoj situaciji sa zarukama Scott se našalio na vlastiti račun.

- Samo mi govorite 'sretno Chuck' - napisao je Scott uz fotografiju na kojoj se vozi u gliseru. 

Opis koji je Disick napisao u objavi upućuje na komediju iz 2007. godine 'Good Luck Chuck'. U njoj Dane Cook (50) glumi zubara Charlieja, lika koji otkriva da sve njegove bivše pronalaze 'ljubav svog života' nakon što budu intimne s njim. Instagram pratitelji Scotta Disicka shvatili su na što se referirao i dobro se nasmijali.

- Scott, ti si presmiješan, bar se možeš zezati na račun cijele situacije - napisao mu je obožavatelj, a drugi dodao: 

- Iskreno, jako sam sretan zbog Sofie, ali ovo je smiješno.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA