Obavijesti

Show

Komentari 20

Šokantan video: Pjevač nogom udario fotografkinju u glavu

Šokantan video: Pjevač nogom udario fotografkinju u glavu
1

Fotografkinja, koja je surađivala s mnogim svjetskim zvijezdama, radila je na božićnom koncertu američke radiopostaje KROQ FM. Za vrijeme nastupa 'Queens of The Stone Agea' stradala je i završila na Hitnoj

VIDEO

Hvala Josh Homme. Sada mogu noć provesti na Hitnoj. Ozbiljno, tko bi ovo napravio?!, pitala se fotografkinja Chelsea Lauren. Nju je frontmen rock grupe Queens of The Stone Age udario nogom u glavu za vrijeme nastupa u Los Angelesu.

- Josh je dolazio i bila sam prilično uzbuđena jer nikad prije nisam snimala taj bend. Kad mi se približio počela sam fotkati. Sljedeće čega se sjećam je njegova noga u mom fotoaparatu, pa moj fotoaparat u mom licu - opisala je Lauren događaj. 

Na snimci koju je Chelsea objavila, vidi se kako je Homme, svirajući gitaru, hodao po pozornici. U jednom trenutku je stao, zamahnuo nogom i udario fotoaparat kojeg je držala Chelsea. Teška je oprema lupila Lauren u lice. Ona je bila jedina fotografkinja s te strane pozornice, dok su ostali stajali na drugoj strani. 

- Nastavio je svirati, a ja ga više nisam gledala jer sam se sagnula i držala za glavu jer me jako boljelo - rekla je Chelsea, koja radi za jednu od najvećih fotografskih agencija na svijetu. Često surađuje s raznim zvijezdama, a fotografije dijeli s fanovima na društvenim mrežama. 

Chelsea je nakon ozlijede potražila pomoć osoblja hitne pomoći iza pozornice te je nastavila raditi. Nakon što je završio i posljednji nastup, fotografkinja je otišla u bolnicu. 

- Boli me vrat, imam porezanu obrvu i slabo mi je. Liječnici su me pustili rano ujutro kući - kazala je Lauren. 

Mnogi prisutni smatraju da je Homme bio pod utjecajem alkohola ili droga. Kasnije je vrijeđao publiku te se porezao nožem po čelu i krvario do kraja koncerta.

Dan nakon incidenta, pjevač i gitarist benda objavio je službenu ispriku. 

Leeds Festival 2017 - Day 1

- Sinoć, dok sam bio uživljen u nastup, nogom sam udarao opremu po pozornici. Danas sam saznao da je jedna od tih stvari bio i fotoaparat kojeg je držala Chelsea Lauren. Nisam htio da se to dogodi i jako mi je žao - stoji u objavi. 

No nakon što su mnogobrojni razočarani obožavatelji i prijatelji poručili Joshu da je takva 'lažna' isprika nedovoljna, frontmen je objavio videu u kojem na rubu suza priznaje da se 'ponašao kao kreten'. 

- Ispričavam se Chelsea, nemam dobar razlog ni opravdanje za to što sam učinio. Mnogo sam grešaka napravio u životu, a ovaj incident je bio jedna od njih. Ispričavam se Chelsea, ali i mojim kolegama iz benda, mojoj ženi i djeci, roditeljima i bratu. Morat ću dobro razmisliti o nekim stvarima. Rock'n'roll je divna stvar zbog koje bi se ljudi trebali osjećati dobro, a ne loše. Chelsea, jako mi je žao i shvaćam da moraš napraviti što moraš napraviti - poručio je Homme u videu.

Lauren je nakon incidenta rekla kako su joj svi savjetovali da glazbenika tuži za napad te da će to vjerojatno i učiniti. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'