Obavijesti

Show

Komentari 29

Šokirani Islamović ne smije u Kanadu: 'Nekima se sve brani'

Šokirani Islamović ne smije u Kanadu: 'Nekima se sve brani'
5

Zbog njegovog izostanka nezadovoljna dijaspora piše kako se bend nije smio najaviti kao Bijelo dugme, a Bregovićevi trubači koji su pokušali spasiti večer mnogima nisu najbolje 'sjeli'

Alen Islamović (62) propustio je u petak koncert Bijelog dugmeta u Vancouveru, a propustit će po svemu sudeći i onaj nedjeljni u Torontu. Riječ je o dva rasprodana koncerta benda koja su postala događanje za koje se traži karta više, još otkako su najavljena mnogobrojnoj ex-yu dijaspori u toj zemlji. Bosanskohercegovački pjevač zbog problema s vizom nije mogao poletjeti s ostalim članovima, a rano jutros se javio obožavateljima benda kako bi objasnio što se ustvari događa te se svima ispričao. 

- Opet tražim neku nadu, neki trenutak, da će ta prokleta viza iz Kanade stići. Da ću sjesti u avion i doći, ako ništa bar danas i posjetiti Toronto, ali to se, topi svakim satom. Žao mi je, nismo bili dovoljno dobro informirani i organizirani. Danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani - požalio se vidno razočarani Alen. 

Koncert u petak 'dugmići' su odsvirali bez njega, ali čini se da je Islamovićev izostanak promijenio koncept njihovog nastupa. Mnogi obožavatelji smatraju da su prevareni zbog postave koju su vidjeli. 

Bregović o tučnjavi Islamovića i Tife: Pa što, nisu crkveni zbor
Bregović o tučnjavi Islamovića i Tife: Pa što, nisu crkveni zbor

- Ogromno razočaranje. Da sam htjela slušati trube ne bih išla na rock koncert. Alen nije dio turneje? Mogli ste to ljudima reći na vrijeme. Sramota - komentar je na društvenim mrežama jedne od posjetiteljica. 

PR fotografija

Nezadovoljna dijaspora piše i kako bi se ovakav sastav trebao zvati 'Goran Bregović i trubači, a ne Bijelo dugme' te da je koncert kasnio dva sata, a bend nije svirao pjesme Bijelog dugmeta. 

Nina Đurđević/Pixsell

- Danas nam svijet kroje takve ljudi. Nemam riječi ni pravog objašnjenja zašto baš ja. Nadam se da će Goran i ekipa uspjeti koliko toliko pružiti vam taj doživljaj - zaključio je Islamović. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...