Obavijesti

Show

Komentari 164

Soraja: Može jedan detektor laži u kući? Dobro bi došao...

Soraja: Može jedan detektor laži u kući? Dobro bi došao...
8

Nirmal je pokušao izgladiti odnose između Nikole i Nemeša, no ispalo je da ih je samo pogoršao. Dok se njeni sustanari svađaju, Bojana izbjegava druženje s njima

VIDEO

Soraja i Nirmal su posvađani, no zbog tjednog zadatka mnogo vremena provode skupa. Soraja ne misli da će to promijeniti njihov odnos. Duško je pomalo zbunjen ulogama koje su dodijeljene njegovim sustanarima za ovaj tjedni zadatak, ali se trudi sve pohvatati. Brendon ima ulogu kraljice Elizabethe u tjednom zadatku.

- Imam kraljevsku facu - rekao je svojim stanarima, a sukobio se s Nemešom kojemu je poručio da se ne ponaša kao Hitler. Nakon druženja u dvorištu, Soraja, Nikola i Brendon preselili su se u kuću i razgovarali o Nemešu.

- Dok je Vlado bio u kući, Nemeš je šutio kao miš. Manji je od makovog zrna čim mu dođe neki muškarac koji mu se može suprotstaviti - rekla je Soraja.

Nikola i Nemeš nisu u dobrim odnosima od prošlog tjedna kad je Nemeš glumio Velikog Brata i time diskvalificirao Lestera i Nikolu u borbi za kapetana kuće.  Nirmal je pokušao pomiriti Nikolu i Nemeša, a i Marijana bi voljela da opet funkcioniraju isto kao i prije. Nikola se s tim ipak ne slaže i stoji pri svom mišljenju. Prema njemu, Nemešov postupak nije nikako bio u redu. Nemeš se u jednom trenutku odlučio uključiti u raspravu.

- Nije mi žao što sam to napravio - rekao je Nemeš nakon cijele rasprave što je Nikolu samo dodatno pogodilo. 

- Može jedan detektor laži u kući? Dobro bi nam došao - komentirala je Soraja sa strane raspravu svojih sustanara. 

Brendon: Nemeš, ti si 'fejk' 

Brendon je odlučio Nemešu reći u lice što misli o njemu

- Nemeš ti si fejk - zaključio je Brendon,  dok mu je Nemeš rekao da bi ga možda i pitao  na osnovu čega, ali pošto je on za njega u kući nebitan, suzdržati će se pa ga neće ništa ni pitati.

- Pošto si i ti 'fejk' i ti si meni nebitan - nadovezao se Brendon na Nemešov odgovor i tako zaključio još jednu svađu u nizu koje se svakodnevno provlače kroz kuću. 

Ipak, Marijana misli da se s ukućanima nije svađala i da će kuću napustiti čistog obraza. Uvjerena je da nije nikog ogovarala osim Bojane s kojom je od početka ulaska u kuću bila najbolja. 

 Bojana izbjegava ukućane i uživa u samoći

Posljednjih dana Bojana je uglavnom sama i ne želi se družiti s drugim stanarima. 

- Ovdje se svi mijenjaju iz dana u dan, a ja se više ne želim mijenjati. Ako treba cijeli dan ću biti sama, ali neću se više nikome ulizivati - objasnila je Bojana Nirmalu koji joj je pokušao sugerirati da se ne odvaja toliko od drugih stanara. 

Lažne nominacije

Veliki Brat je stanarima priredio lažne nominacije. Prema njima nominirani su Nemeš, Marijana i Brendon. Stanari ne znaju da su nominacije lažne pa su nakon toga krenule rasprave oko toga tko je koga nominirao i zašto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba