Obavijesti

Show

Komentari 33

Duško: Soraju bih ljubio cijelu noć da mogu, jako mi se sviđa

Duško: Soraju bih ljubio cijelu noć da mogu, jako mi se sviđa
13

Nakon što je Soraja završila na otpadu Duškovoj sreći nije bilo kraja. Izljubio ju je i odmah se otišao otuširati i obrijati zbog nje. Ne želi napustiti kuću jer je ona došla

VIDEO

Nakon što ih je kukurikanjem oko deset sati ujutro probudio pijevac stanare je ubrzo dočekao novi zadatak. Nakon što su se neki od njih požalili da im je bilo hladno tijekom noći, sada su u bazenu morali izvesti svoju točku sinkroniziranog plivanja. 

Podijelili su se tako što su članovi tima 'ruska igra' bili Ema, Milan i Dražen, 'balkanski korijeni' Bojana, Nemeš i Marijana, i 'akcijski junaci' Nikola, Lester i Mila. Prvi su svoje umijeće pokazali Dražen, Ema i Milan. Dražen i Milan Emu su prevrnuli na glavu u bazenu te joj govorili da se mora okretati kao labudica. Bazen su posljednji 'zauzeli' Bojana, Nemeš i Marijana koji su i pobijedili. Nakon toga otišli su u ispovijedaonicu gdje su trebali izabrati svoju nagradu. Bojana je rekla da žele čokoladnu tortu u obliku srca zbog Slavičinog rođendana.

Jel netko pomislio na seks?

Nikola, Lester i Nemeš nakon performansa u bazenu razgovorali su o tome koliko im nedostaje seks. Zaključili su da im baš i nije do seksa u kući.

- Kakav seks, brate nema seksa. U ovom realityju nema seksa - komentirali su stanari nakon čega su ipak zaključili da to ne treba reći dvaput.

Duško je nakon toga plesao kolo na otpadu. Rekao je da mu je srce prepuno kada vidi Soraju jer je prelijepa.

- Ne pamtim kako je plesala, pamtim samo kako je izgledala. Izgleda kao avion, ima malo lošiju glavu, ali tijelo prelijepo -rekao je Duško u ispovijedaonici.

Nakon što su nominirali ukućane Veliki Brat im je pročitao rezultate. Stanari otpada izabrali su između Georgea, Soraje i Eme, Soraju zbog čega Duško mogao suspregnuti svoje uzbuđenje.

- Šteta za nju, kako su mogli nju onako lijepu - rekao je Duško.

Soraju je nakon toga primio Valter, koji se predstavio kao Veliki Brat Velikog Brata.

- Nisam razočarana, na sve se čovjek navikne - komentirala je Soraja nakon što joj je pokazao otpad.

Izgrlila se s Duškom koji je rekao da je znao da će mu doći. Bilo mu je žao što se nije za tu prigodu otuširao i obrijao pa se nakon toga odlučio okupati. 

Radašin i Tamara su dobili tajni zadatak

Nakon toga na otpad se kao nindža spustio Radašin kojem je Veliki Brat zadao zadatak. U deset minuta morao je pitati ljude na otpadu što im nedostaje za ostavu nakon čega se morao vratiti u kuću. Ušao je u kuću kao punopravan stanar iako je bio na tajnom zadatku. Nakon toga, nova stanarka Tamara i on bili su pozvani u ispovijedaonicu. Veliki Brat im je rekao da ukućanima ne smiju otkriti postojanje otpada. Dobili su zajednički zadatak da odnesu stanarima na otpad sve ono što misle da će im biti potrebno. Veliki Brat otkrio im je tajnu da je kanta za smeće u kući povezana s otpadom.

Soraja nije znala izaći iz 'ispovjedaonice'

Nakon što je prošla ponoć stanari su Slavici čestitali rođendan. Donijeli su joj cvijeće i povikivali 'Živjela i sretna nam bila'. 

Nakon toga u ispovjedaonicu je ušla Soraja. Rekla je da joj je na otpadu dobro i da će se nekako već snaći.

- Ne znam jedino kako ovaj fićo radi- rekla je Soraja koja nakon toga nije znala izaći iz bube, odnosno, ispovijedaonice.

Nakon nje u ispovijedaonici je bio Duško.

'Soraju bih ljubio cijelu noć koliko mi se sviđa'

- Večeras sam najsretniji čovjek. Sretan sam što mi je došla Sara, nisam zadovoljan jedino zato što nisam bio obrijan i okupan. Već sam je poljubio obrijan nemogu više sramota me - rekao je Duško. Dodao je da bi je cijelu noć ljubio da može koliko mu se sviđa.

- Obradovao sam joj se kao i svojoj Radojki. Da je moja Radojka sad ovdje, rekao bih joj 'Čao Radojka, kako si?' - rekao je Duško te zaključio da više ne želi izaći iz kuće jer mu je došla Soraja.

Zatim se u ispovjedaonici našao Nemeš. Rekao je da mu je žao što je Soraja otišla jer je bila pozitivna iako je u početku imao drugačije mišljenje o njoj.

- Nije davila. Moj prvi dojam o Tamari je da je ok djevojka - rekao je Nemeš.

Nakon toga Tamara je Milana i Radašina pitala jel se netko do sad svađao u kući. Za to vrijeme Ema je hrkala, a Radašin i George su je gledali. Milanu se očigledno svidjela Tamara pa je prije nešto što je odlučila ići spavati sjeo do nje na kauču i još neko vrijeme očijukao s njom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin