Obavijesti

Show

Komentari 32

Soraji nije bilo lako: Odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu...

Soraji nije bilo lako: Odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu...
5

Soraja se znala ponašati bahato, a ponekad bi se potukla s nekim iz čista mira. Sudjelovanje u 'Big Brotheru' bila joj je odskočna daska, a sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima

VIDEO

Starleta Soraja Vučelić (33) imala je težak život u djetinjstva. Rano je ostala bez majke, a odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu. S ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos.

Njezinu majku Anku izbacili su iz kuće kada su saznali da je trudna, a Sorajin otac nije se brinuo za nju. S majkom se potom vratila u Crnu Goru, ali je Anka nije mogla uzdržavati pa ju je dala na posvajanje obitelji koja je živjela u Vojvodini. 

- Ne znam što je bilo s njezinim ocem, ali znam da se sada odlično slažu. Prije nego što je ušla u kuću 'Big Brothera' stalno su se čuli - rekla je svojevremeno Sorajina prijateljica. Dodala je kako ne zna je li Sorajin otac bio u zatvoru, ali da su njih dvoje u dobrim odnosima i čuju se.

Soraja se znala ponašati bahato, a ponekad bi se potukla s nekim iz čista mira. Prvi put se u reality showu 'Big Brother' pojavila 2011. To joj je zapravo bila odskočna daska, a sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima. U proteklih nekoliko godina Soraja je promijenila i izgled. Navodno je imala osam estetskih operacija, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010. Dok je sudjelovala u realityju, za razliku od ostalih kandidata, Soraja nije ostavila kontakt svojih roditelja, već svoje prijateljice, koja je priču potvrdila.

Strani mediji Soraju danas predstavljaju kao studenticu psihologije. U međuvremenu je priznala da je zapostavila fakultet, ali da ga želi završiti. 

- Istina je da Soraju život nije mazio. Mama joj je umrla kad je imala samo 17 godina. Bila je drugačija kada je bila mlađa, buntovnija, bahatija, ali sada se smirila i sazrela - zaključila je njena prijateljica.

Soraja je pokazala prijateljicu: Imate istog plastičnog kirurga?
Soraja je pokazala prijateljicu: Imate istog plastičnog kirurga?

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin