Show

Komentari 148

Soraju uzrujao voditelj emisije jer nije znao kako se preziva

Soraju uzrujao voditelj emisije jer nije znao kako se preziva

Nakon što joj voditelj OBN-a nije znao prezime, Soraja je na 'Fejsu' napisala da bi se ubila da pozove gosta, a da ne zna kako se preziva, piše bezzabrane.com

Bivša stanarka Big Brother kuće gostovala je u emisiji 'Red Carpet' na televiziji OBN, piše srpski bezzabrane.com

Soraju Vučelić (25) uzrujalo je to što joj voditelj nije znao prezime pa je to prokomentirala na svom Facebooku.

- Ja bih se ubila da pozovem gosta u emisiju, a da ne znam kako se preziva! Sramota da se ovo zove voditeljem! - napisala je Soraja.

Njezin status nakon toga su komentirali brojni obožavatelji i prijatelji.

- Soraja Vučelić ili Vučetić ne znam, ali to je ona prsata Soraja koja je na noge digla cijelu naciju kad se pojavila u jednom reality showu. Nije joj bilo teško pričati o seksu pa ćete čuti što voli, a što ne. Najprsatija starleta s prostora bivše Jugoslavije - tim riječima ju je voditelj najavio. 

'Ne dolazim preko kreveta do nekog cilja'

Tijekom 60-sekundnog intervjua Soraja je otkrila kako nije pobornica grupnog seksa, seksa na jednu noć kao i seksa bez zaštite te toga da preko kreveta dođe do nekog cilja.

Priznala je da joj centimetri nisu važni i da ne prakticira swinganje. Na pitanje da li su joj draži macho ili nježni frajeri odgovorila je da bira i jedno i drugo.

Nije htjela otkriti koja joj je omiljena seksualna igračka te koristi li seksualna pomagala.

Misli da je jako temperamentna i te bi se mane voljela riješiti dok misli da definitivno nema kompleksa. Otkrila je da je dosad bila na dvije plastične operacije i da je za prvi honorar dobila 400 eura. Potrebno joj je osam sati sna, a nekada spava skroz gola dok je nekada u spavaćici.

- U vezi sam ljubomorna, mala doza ljubomore, a ovako nisam. Seks za novac me nikako ne zanima - priznala je Soraja i dodala da nikada ne bi oprostila nevjeru.