Show

Komentari 12

Spanic je zabrinula izgledom: 'Kirurg je odradio loš posao...'

Spanic je zabrinula izgledom: 'Kirurg je odradio loš posao...'

Kako su godine odmicale, glumica je svim snagama htjela zadržati mladenački izgled uz pomoć kirurga što je sada više nego očito, a to su primijetili i obožavatelji na Instagramu

Glumica Gabriela Spanic (46) se nakon meksičke sapunice 'Otimačica' proslavila diljem svijeta, pogotovo u Hrvatskoj zbog činjenice da joj je otac s ovih prostora.

Budući da je bila prepoznatljiva po savršenim crtama lica, rođena Venezuelanka je 90-ih godina glasila za jednu od najtraženijih glumica na području Južne Amerike.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da je tada bilo zlatno doba sapunica, njezin angažman u brojim epizodama tog žanra katapultirao ju je među zvijezde, kako zbog njezine glume, tako i zbog izgleda.

No, kako su godine odmicale, Gabriela je svim snagama htjela zadržati mladenački izgled uz pomoć kirurga što je sada više nego očito, a to su primijetili i obožavatelji na Instagramu.

'Bože, što se dogodilo s njom? Postala je potpuno neprepoznatljiva', 'Ovo je prestrašno, pogledajte te jagodice na njezinu licu. Kakva šteta', 'Kirurg je odradio loš posao', 'Nevjerojatno koliko je uništeno lice koje je nekada bilo savršeno', neki su od komentara koji se mogu pronaći u opisu njezinih posljednjih fotografija.

Nekoć je možda bila seks simbol, no ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama, Spanic danas sve više nalikuje na voštanu figuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci