Obavijesti

Show

Komentari 2

Spektakl za kraj tjedna! DJ Baki osvojio 40 bodova, a pobjedu proglasio u suzama: Svi su borci

Spektakl za kraj tjedna! DJ Baki osvojio 40 bodova, a pobjedu proglasio u suzama: Svi su borci
12

Osebujni DJ Baki ugostio je protukandidate posljednjeg dana riječkog tjedna 'Večere za 5 na selu' i tjedan zaključio odličnom atmosferom koja je osvojila cijelu ekipu

Nisam očekivao, naravno, pored ovakve ekipe tko će očekivati. Svi su borci, ljudi, osobe, nisam očekivao. Potrošit ću na svoju majku nagradu, na ženu, djecu, prijatelje, kolege iz emisije da ih počastim. Na svoje najbliže, zaključio je DJ Baki. Simpatični Robert Kožul s 40 bodova pobjednik je ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Svoju pobjedu proglasio je kroz suze pred ostalim kandidatima. 

Osebujni DJ Baki ugostio je protukandidate posljednjeg dana riječkog tjedna 'Večere za 5 na selu' i tjedan zaključio odličnom atmosferom koja je osvojila cijelu ekipu. Pripremu večere započeo je desertom koji je nazvao upravo - DJ Baki.

- Ako bude ličio na Bakija neće biti lijepog izgleda, bit će dobar, ali neće biti lijep - našalio se Željko.

Željko dobio samo riječi pohvale nakon večere: 'Zaslužio je sve desetke, srdačan je i zabavan...'
Željko dobio samo riječi pohvale nakon večere: 'Zaslužio je sve desetke, srdačan je i zabavan...'

Baki je svoj desert radio prvi put u životu, a sastojao se od mascarponea, piškota i jagoda. Ubrzo se bacio na glavno jelo - Šogoričinu rapsodiju.

- To su vjerojatno junetina i svinjetina, kao gulaš - prognozirala je Marija. Radilo se o domaćim fužima i junećim šniclama. Za kraj - Robert je priredio predjelo. Nazvao ga je Mazalica.

- Mislim da će to biti namaz na kruhu, s porilukom - pretpostavio je Štefan o Robertovom predjelu. Baki je pripremio mljeveno meso s lepinjom na grill tavi.

Potom se DJ Baki pripremio za doček protukandidata, koji su od njega imali velika očekivanja. Domaćin je ekipi podastro crveni tepih i balone te im ponudio ličku kruškovicu, domaći teranino, ličku šljivovicu te domaću šljivovicu iz Orahovice.

- Dočekao nas je komičan, ljubazan - pohvalila je Roberta Marija.

Pohvale su stigle i na račun aperitiva, a ekipa je potom otišla na Mazalice.

- Predjelo je izgledalo super, fantastično - pohvalio je Štefan izgled predjela.

- Predjelo je bilo jako dobro, inače ja jedem jako malo pa sam prijatelju Željku dodala ostatak. Jako je ukusno bilo - komentirala je Mirjana predjelo.

- Okus predjela, da nisam sjedio na stolici, pao bih koliko je bilo dobro - oduševljen je bio i Željko.

Pohvale su pljuštale, a onda je Željko poslužio Šogoričinu rapsodiju.

- Bilo je servirano kako treba - komentirao je Štefan izgled glavnog jela.

- Okus glavnog jela je bio fenomenalan, bilo je za deset - dodala je Marija. Pohvale su stigle i od Mirjane, koja je zaključila da je glavno jelo bilo vrhunski napravljeno.

Najveći izazov ipak je Bakiju stigao kada je pred ekipu morao donijeti desert. Priznao je odmah ekipi da je to njegov prvi kolač, a oni su bili posebno dirnuti kada su shvatili da je na svaki tanjur Baki ispisao njihove nadimke.

- Svaka čast - poručila mu je Mirjana.

- Okusi su bili super, desert je bio sočan - presudio je Štefan desertu. Dirnuta ekipa odlučila je da će se nastaviti nalaziti i družiti.

Dirnuti su bili gosti i kad im je Baki uručio poklone - čaše i ručno rađeni drveni stalak s vinima koja su pili u njegovom domu.

- Ne znaš kako da mu se odužiš - komentirala je Marija. Uz prijatelja Branka i njegovu harmoniku, ekipa se razgalila i dobro zabavila za kraj tjedna.

Uslijedilo je proglašenje pobjednika. Na posljednjem mjestu završila je Mirjana, a na četvrtom gospođa Marija. Treće mjesto zauzeo je Štefan, a prvo mjesto uzeo je upravo DJ Baki.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':