Obavijesti

Show

Spektakularna Predstava u čast velikim legendama rocka, Symphonika On The Rock

Spektakularna Predstava u čast velikim legendama rocka, Symphonika On The Rock

Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses i sve ostale rock legende će u simfonijskom obliku izvesti orkestar, rock grupa i solisti!

Zagreb, Simfonija i Rock javno se vole- nedavno održana dva rasprodana koncerta Symphonica on the Rock dokazuju koliko je ovaj spektakularni nastup orkestra, benda i solista oduševio publiku. Stajaće ovacije, ogromna potražnja za ulaznicama i višestruko pozivanje na bis potvrda je još jednom da Zagreb i dalje ima sjajan ukus za glazbu, a s obzirom da su se ulaznice za ova dva koncerta rasprodale u rekordnom roku, Vigna PR i Koda Events donose treći i poslijednji koncert Symphonica on the Rock u Zagreb 13. svibnja u KD Vatroslav Lisinski! Nakon Zagreba, Symphonica on the Rock nastavlja regionalnu turneju i vraća se u Hrvatsku 17. svibnja u riječki Zamet, dvoranu i grad koji je uvijek disao i živio rock, stoga je ovakav simfonijski aranžman samo fantastičan dodatak već sjajnom konceptu koncerta.

Ovaj koncert oduševljava publiku svih dobnih skupina jer u simfoničnom tonu oživljava najveće svjetske rock hitove : od grupe Queen do Rolling Stones, preko Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC do Beatles, Europe, Scorpions, Guns n' Roses i mnogih drugih rock legendi na kojima su odrasle generacije.

Veličanstveni koncert tijekom kojeg se na pozornici izmjenjuju pjevači i posebni gosti te surađuju s energičnim bendom i orkestrom, a sve to obogaćuje impresivna scenografija i zadivljujući light show, laseri, LED zidovi i projekcije.

Rock se isprepliće sa simfonijom, spajaju se klasika i moderno, zvučna snaga i emotivni naboj najlegendarnijih hitova stapaju se sa snažnim i veličanstvenim zvukom velikog orkestra.

„Danas su stari svjetski hitovi još uvijek najslušaniji na platformama za streaming glazbe, baš kao što su i grupe iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina još uvijek najpopularnije među starijim i mlađim generacijama. Naša misija je ponuditi nezaboravne koncerte koji daju novu formu najvećim rock klasicima, u predstavi koja oduševljava i privlači publiku svih uzrasta.“

Turneja „Symphonica on the Rock“ polučila je jednaki interes u svim gradovima koje je posjetila, nakon održana dva koncerta u Zagrebu, odlaze u Italiju, a u ožujku se vraćaju u Sloveniju gdje su već rasprodani koncerti. U Hrvatsku se vraćaju 13. svibnja u Zagreb, te 17. svibnja nastupaju u Rijeci.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su putem sistema Eventim i na Ulaznice.hr, a za riječki koncert putem Eventim.hr !

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala