Obavijesti

Show

Komentari 29

Špiček je ljut: Prestanite nam donositi nedovoljno pečena jela

Špiček je ljut: Prestanite nam donositi nedovoljno pečena jela
4

NE SLUŠAJU GA Tomislav Špiček je Sanji i Moreni prigovorio zbog nedovoljno pečene tune.  Ni Katarinina i Ozanina tuna nije ispala dovoljno pečena, a pretjerale su i s nadjevom

VIDEO

Kandidati su drugi dan zaredom kuhali prema receptu i pod mentorstvom jednog člana žirija. Večeras je na meniju bila sipa s pljukancima i steak od tune s pestom i baby mrkvom, a iako su uglavnom svi dobro odradili zadatak i učinili današnjeg mentora Ivana Pažanina ponosnim, Tomislav Špiček se naljutio jer njegove opaske ne uzimaju ozbiljno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

- Nemojte više da vam pada na pamet, što se mene tiče, da mi pečete tako sirovo i pačja prsa i bifteke i ne znam što. Rekao sam medium, najpoštenije prema svima. Zaboravite više na crveno i sirovo - ozbiljan je bio Špiček, koji je Sanji i Moreni prigovorio zbog nedovoljno pečene tune. 

Ni Katarinina i Ozanina tuna nije ispala dovoljno pečena, a pretjerale su i s nadjevom. No sipa im je, prema Špičekovom mišljenju, ispala najbolja.

- Kad vi njih gledate, rekao bi čovjek da su zbunjene i da od toga neće biti ništa. Ali na kraju kad donesu tu hranu, to bude uvijek solidno, jestivo…bitno da na kraju taj proizvod bude dobar. Nemaju tehniku, ali vidi se pomak i učenje - komentirao je Pažanin.

Cure su bile najugodnije iznenađenje večeri i zaradile su visoka 23 boda. Natali i Hrvoje servirali su najljepši tanjur i dobro ispekli tunu, no pesto im je ispao pregrub, a pljukanci vizualno katastrofa. Umak je teksturom pogođen, no nema okus sipe. Željan i Arsen  muku su mučili s pljukancima, koji su naposljetku ispali odlični.

- Problem je što ste stavili tog pesta unutra. Nije u receptu i nije utjecalo toliko na okus, ali se orah može osjetiti pod zubima - kazao je Pažanin koji je pohvalio i njihovu tunu. Špiček ih je, pak, kaznio minus bodom zbog toga što su stavili pesto u pljukance, što nije bilo zadano receptom. 

Martin i Kristijan odlično su ispekli tunu, a i pesto im je dobro ispao, kao i pljukanci.

- Prezadovoljan sam ocjenama, tu su sad već sitni detalji koji odlučuju. Doslovno je nedostajalo tri žlice vode - komentirao je Kristijan tri osmice od žirija. Moira i Zdravko su odlično ispekli tunu, no u pestu je bilo malo više oraha nego što bi trebalo. S pljukancima su imali isti problem kao i Sanja i Morena, nedostajalo im je dvije minute ukuhavanja.

- Ovo je sipa s pljukancima, to nisu pljukanci sa sipom“, kratak je bio Špiček. 

Na kraju dana, na vrh tablice zasjeli su Martin i Kristijan, koji s večerašnja 24 zarađena boda sada ukupno imaju 45 bodova.

Najmanje uspješne večeras su bile Sanja i Morena sa samo 17 bodova. Kada se tome pribroje bodovi od jučer, njih dvije su s ukupnih 35 bodova zasjele na posljednje mjesto na tablici. 

- Apsolutno sam zadovoljan današnjim danom. Mislim da je bilo teško napraviti domaće pljukance bez jaja i šug od sipe. To nije ni lako ni jednostavno, a oni su to stvarno odradili sa željom i ljubavlju i bili su motivirani. I svi su većinom odradili jako dobro - zaključio je Pažanin na kraju dana.

Sutra kandidati dobivaju potpuno novi zadatak, no bez mentorstva. O čemu je riječ, doznajte u 21:20 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu