Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Špičeka pustili kući iz bolnice: Želim se što prije vratiti poslu

Špiček se osjeća dobro i nada se da mu kućni oporavak neće dugo trajati, a vrijeme će provesti odmarajući se. Inače, kuhar je imao infarkt dok se spremao za novogodišnju večeru

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
24 komentara

Slavni kuhar Tomislav Špiček (44) početkom mjeseca završio je u KB Merkur zbog predinfarktnog stanja, a ovoga tjedna liječnici su ga pustili na kućni oporavak, piše RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1194273 / ]

Špiček se osjeća dobro i nada se da mu kućni oporavak neće dugo trajati, a vrijeme će provesti odmarajući se. Također, želi se što prije vratiti poslovnim obvezama. 

3,2,1, kuhaj | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Podsjetimo se, dok se spremao za novogodišnju večeru u jednom zagrebačkom restoranu, Tomislavu je pozlilo i završio je u bolnici. Tada su mu liječnici ustanovili da je u predinfraktnom stanju, a krivac za to je stresan način života. 

- Ja sam vam nažalost u bolnici. Imao sam infarkt - rekao je Špiček prije deset dana. Tomislav je karijeru započeo u kulinarskoj emisiji 'Kruške i jabuke' te nastavio na 'Tri, dva, jedan, kuhaj', a praksu je stekao u zagrebačkom hotelu 'Esplanade'. 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nedavno je imao 'okršaj' s krapinskom tvrtkom koja je, tvrdi Špiček, bez njegovog znanja koristila njegovo ime, sliku i potpis na svojim prehrambenim proizvodima. Tada je sve voditelj prodaje njegove riječi porekao. 

- Tomici ovo nije trebalo, porasli su mu apetiti i počeo se ponašati kao Ronaldo. Mi nismo lopovi, sve je bilo određeno ugovorom - rekao je voditelj prodaje.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Naši partneri pišu
Message