Show

Komentari 5

Tanja je studirala meditaciju, a 'Gospodin Savršeni' podsjeća je na Sulejmana Veličanstvenog

Tanja je studirala  meditaciju, a   'Gospodin Savršeni' podsjeća je na Sulejmana Veličanstvenog

Ne znam jesam li posebna, ali želim svima širiti ljubav i pozitivnu energiju. Ljubav je za mene jedna inspirativna akcija, ispričala je Tanja koja se zbog studija meditacije preselila na Cipar

Treća sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' uskoro počinje. Do sada smo imali priliku upoznati nekoliko kandidatkinja, a posebnu pažnju privukla je Tanja Štrbac (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ona je rođena u Kninu, ali je kao mala otišla živjeti u Vršac u Srbiji. Studirala je fiziku i tekstil, no napustila je školovanje zato što se odlučila baviti spiritualizmom. Potom se zbog studija meditacije preselila na Cipar da bi naposljetku nastavila živjeti u Zagrebu, gdje sada uči ljude kako gledati na život i svijet.

- Ne znam jesam li posebna, ali želim svima širiti ljubav i pozitivnu energiju. Ljubav je za mene jedna inspirativna akcija - sve što te inspirira u životu i čini ga zanimljivim, meni je to ljubav - kaže Tanja i dodaje da je sretna, kreativna i hiperaktivna kad se u nekoga zaljubi.

U emisiju 'Gospodin Savršeni' prijavila se zato što je taj format podsjeća na hram Sulejmana Veličanstvenog i željela je biti dio toga, a na pitanje kakav je muškarac može osvojiti iskreno je odgovorila.

- Smatram da mora biti kemije među nama, a sve ostalo je manje važno. Ipak, ne volim baš niske muškarce, odnosno, niže od sebe - rekla je za kraj Tanja.

Prisjetimo se, novi 'Gospodin savršeni', Toni Šćulac (31) diplomirao je na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a u 2018. godini dvojni doktorski studij završio je na istom fakultetu u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu. Hoće li Tanja privući atraktivnog Tonija iz Splita preostaje nam za vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM:

Najčitaniji članci