Show

Komentari 0

Split ipak neće ugostiti Calvina Harrisa: 'Hard Summer Festival' na Žnjanu je odgođen za 2023.

Split ipak neće ugostiti Calvina Harrisa: 'Hard Summer Festival' na Žnjanu je odgođen za 2023.

Poznati festival HARD Summer već se godinama organizira u SAD-u, a od ove godine trebao je dobiti svoju europsku inačicu. Trebao ga je obilježiti Calvin Harris koji je poharao glazbene ljestvice diljem svijeta

Hrvatska ovo ljeto u Splitu, točnije 6. kolovoza na plaži Žnjan, ipak neće ugostiti popularnog glazbenika Calvina Harrisa (38). Organizatori Hard Summer Festivala Insomniac, Live Nation i Alda potvrdili su da se veliki party otkazuje te da se cijeli događaj prebacuje na 2023. godinu. Već bi se danas trebali sastati sa splitskim vlastima i krenuti s pripremama za iduću godinu.

Kako doznajemo, mjesto ostaje isto, a oko točnog datuma će tek biti govora. Svi koji su već kupili ulaznice dobit će u roku nekoliko dana na elektroničku poštu točne informacije vezane za povrat novca. Neće biti moguće iskoristiti već kupljene karte iduće godine. 

Poznati festival HARD Summer već se godinama organizira u SAD-u, a od ove godine trebao je dobiti svoju europsku inačicu. Trebao ga je obilježiti Calvin Harris koji je poharao glazbene ljestvice diljem svijeta s nebrojenim hitovima. Glazbenik je surađivao s brojnim svjetskim umjetnicima, uključujući Franka Oceana, Pharrella Williamsa, Rihannu, The Weeknd i Travisa Scotta

Tijekom godina osvajao je niz vrhunskih glazbenih nagrada i nominacija, uključujući 14 nominacija za MTV VMA i dvije pobjede, te pet nominacija za nagradu Grammy. Osvajač je nagrade Grammy 2013. godine u kategoriji najboljeg glazbenog videa za skladbu 'We Found Love'.

Najčitaniji članci